Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a ferjed fiatal szöke nök kepeit kedvelnè a Facebookon (ismeretlenek) zavarna?
Figyelt kérdés
2024. jan. 17. 13:02
13/31 A kérdező kommentje:
Pontosan -en is ezt mondtam -Nezze de ne kedvelje -Most ujra lebukott pedig mar kertem hogy ne -Most mit tennètek a helyemben?de Most Komolyan kerdem
2024. jan. 17. 14:54
14/31 anonim válasza:
Nézd meg a facen s tevékenységi naplòjàt…
15/31 anonim válasza:
Én amint tudnék elválnék. Amit csinál az a tiszteletlenség jele. Úgy különösen, hogy még le is bukott és egyáltalán nem érdekli. Ha így van az sem fogja ha online megcsal vagy szemtől szemben fizikailag. Időhúzás megvárni. Előbb utóbb ott köt ki.
16/31 A kérdező kommentje:
De érted erre sokan azt mondjak hogy egy like az nem megcsalas -ő nem találkozott mellettem ezzel a nővel -ismeri régről -és likeolta mert tetszett neki a képe -Most erre más nők legyintenek szerintem…vagy ?eskuszom már magam sem tudom …
2024. jan. 17. 15:31
17/31 anonim válasza:
Majd fog vele ha a nő esélyt ad neki, vagy más nő. Mindig lesz valaki és ha nem zavarja, hogy téged zavar akkor az se fogja ha félrekefél.
18/31 A kérdező kommentje:
Tehát szerinted ha egy férj szép nők képeit likeolja ( egyszer már kerted hogy ne) és megint látod ahogy egy szép nő képet likeolja azért el kell válni ?
2024. jan. 17. 15:59
19/31 A kérdező kommentje:
Egyébként ami érdekes akit likeolt az egy arckép -Egy nő arca látszik csak ….na ezért lepett meg különösen -nem látszik a teste a nőnek ..
2024. jan. 17. 16:00
20/31 anonim válasza:
Uhh, kérdező, te se a legélesebb kés vagy a fiókban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!