Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a ferjed fiatal szöke nök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a ferjed fiatal szöke nök kepeit kedvelnè a Facebookon (ismeretlenek) zavarna?

Figyelt kérdés
2024. jan. 17. 13:02
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Jajj na jön a fikázás…erre ne haragudj ne nem vagyok kiváncsi ..ezt a stílust kérlek egy másik kérdésnél folytasd … ha nem tetszem Neked nem kotelezö ide irni a kerdesemhez..
2024. jan. 17. 16:11
 22/31 anonim ***** válasza:
Nem fikázlak. Csak 5x megkérdezted, 5x válaszoltak neked. Te azért hatodjára is megkérdezed ugyanazt. Mit szeretnél olvasni? Írd le és leírom neked. Hátha hetedjére nem fogod megkérdezni ugyanazt.
2024. jan. 17. 16:32
 23/31 A kérdező kommentje:
Jo Ez igaz .Csak nehéz szembesülni evvel.
2024. jan. 17. 16:41
 24/31 A kérdező kommentje:
Amugy az ha like-ol egy nöt az egyertelmüen azt jelenti hogy akar is a nötöl valamit?
2024. jan. 17. 17:45
 25/31 anonim ***** válasza:
53%
Ezt hívják "kúró lájnak". Igen, akar valamit tőle, vagy minimum megbszná. Ez kb olyan, mintha a Tescoban a pénztárnál azt mondaná az előtte álló nőnek, hogy "megdugnálak". Teljesen mindegy, hogy a közösségi médiában vagy hangosan a Tescoban csinálja. Bunkóság. Én a te esetedben (többedszer fordult elő!) már a válást tervezném. Egyértelműen a párod már kikacsingat ebből a kapcsolatból. Idő kérdése, hogy mikor lesz kúró lájkból igazi kúrás.
2024. jan. 17. 18:29
 26/31 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, nekem is tetszenek a fiatal, szőke férfiak.
2024. jan. 17. 19:52
 27/31 A kérdező kommentje:
25-ös valaszolo ismeröse Amugy a nö ö erre hivatkozik Hogy ebben nincs semmi
2024. jan. 17. 20:47
 28/31 anonim ***** válasza:
Nyilván nem fogja bevallani, hogy egy foglalt kukesz kell neki, mert akkor kiakadsz rajta. Hagyd ott a nőnek a férjedet és kívánj sok szerencsét hozzá! Vele is pontosan ugyanezt fogja csinálni, mint amit veled. Szerintem nem éri meg vesződni ilyen padokkal.
2024. jan. 17. 21:28
 29/31 anonim ***** válasza:
Padokkal = pasikkal
2024. jan. 17. 21:28
 30/31 anonim ***** válasza:
62%

Azt szokták mondani, ” Hűséget fogadtam és nem vakságot”.

Ha mondjuk, szerelmesleveleket írogatna, annak a szőkenőnek, akkor azt mondanám jogos a felháborodás, de ez csak egy like! Tipikus gondolkodás, meg sem dugta a nőt, de Te már elakarsz válni és erre még páran biztatnak is.

A bunkóság és tiszteletlenség az lenne, ha az utcán megfordulva nők után csorgattatná a nyálát, miközben veled van. Akkor jogos lenne a felháborodásod.

Tételezzük fel egy szőkenő ”cuki” kiskutyáját lájkolná, akkor is féltékeny lennél? Feltehetően! Mert többet gondolná és látnál bele, mint ami.

Te persze nem szoktál más pasikat megnézni és soha nem mondtad még, legalább magadban – milyen jól néz ki? Mert, ha igen. Az képmutatás lenne a részedről.

2024. jan. 24. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!