Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mit gondoltok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit gondoltok, ha egy fiatal nő nincs fent Facebook-on?

Figyelt kérdés

Illetve semmilyen más közösségi médiát sem használ, kizárólag üzenőalkalmazást.

Tehát így sehol sincsenek képei magáról.

Mi lenne az első gondolatod?

2019. febr. 19. 08:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Van még normális nő.
2019. febr. 19. 08:50
 2/15 anonim ***** válasza:
52%
Azt hogy nem magamutogató netfüggő. Van élete, ritka az ilyen.
2019. febr. 19. 08:50
 3/15 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem sem hátrány. Sok nőnél úgy is csak idegeskednék, hogy hány pasi ismerőse van :D
2019. febr. 19. 09:05
 4/15 anonim ***** válasza:
24%

Manapság egyre több fiatal az, aki nincs fenn közösségi oldalon, a facén főleg, inkább instagrammot használnak, vagy levelezőprogramot.

Teljesen természetes, miért is kellene magát mutogatnia, posztolgatni. Nem mindenki magamutogatós beállítottságú.

2019. febr. 19. 09:09
 5/15 D. Brasco ***** válasza:
72%
Azt gondolnám.......hogy HOZZÁTOK A GYŰRŰT!!
2019. febr. 19. 09:14
 6/15 anonim ***** válasza:
66%
Most rögtön feleségül veszem.
2019. febr. 19. 09:49
 7/15 anonim ***** válasza:
67%

Még egy ember akit nem szippantott be az őrült magamutogatás.

Igazából ezekkel a közösségi médiákkal az a baj hogy nem úgy használják ahogyan kellene. Valamint függőséget okoz, úgy mint a gyk. :D

2019. febr. 19. 10:04
 8/15 anonim ***** válasza:
Azt gondolnám céltudatosan osztja be az idejét, vagy csak nagyon zárkózott.
2019. febr. 19. 10:27
 9/15 anonim ***** válasza:
40%

Bár nekem van facebookom, de nincs rólam fent egy kép se, valamint nem is nézegetem mások kiírásait, csak messengeren beszélek néha iskolai dolgokról az osztálytársaimmal, meg az osztálycsoportba raknak fel tanuláshoz szükséges dolgokat vagy pl. vizsgákkal kapcsolatos információkat..De ennek ellenére nem értem, mi ez a sok "ahj, végre egy normális nő" komment, az miért ne lenne normális, akinek van fb-ja és használja is, esetleg pár hetente/havonta kirak egy nyaralós képet vagy ilyesmi? Nem csak ez a két véglet létezik, hogy vagy remeteként él valaki kb. és még hírből se ismeri a közösségi oldalakat, vagy minden nap kirak 8 csücsörítős, qrvulós selfiet meg azt is kiírja, mikor szart utoljára...És attól még, hogy valaki használ fb-ot, nem lesz hülye vagy felszínes, ahogy attól se lesz a másik bármiben is jobb a többieknél, hogy ő nem regisztrált. Szerintem.

De amúgy valószínűleg szarrá lesz pontozva a válaszom, mert olyan válaszokat vársz, hogy "wooow, bár minden ember olyan lenne, mint te, bárcsak senki ne lenne fent egy közösségi oldalon se, mert olyan irritáló, hogy bárkit bármikor el lehet érni, ha akarsz tőle valamit, valamint minden nő egy mocskos r/banc, aki ki mer rakni magáról akár csak egy képet is az internetre, de te ennél jobb vagy!!!"

L

2019. febr. 19. 12:15
 10/15 anonim ***** válasza:
Mindenképp pozitívum.
2019. febr. 19. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!