Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék senkit megbántani! De azok a lányok akik Facebookon mindenféle szexis pózokban szerepelnek, nem fogják megbánni később?
Kérlek titeket, senki bne sértődjön be a kérdésemen, nem a szánédkom bárkit is elítélni, leszólni, kötözködni, csupán kérdezem, hogy nem-e fogják megbánni majd későbbiekben azt, hogy ma így mutatkoztak a képeken.
Tudom hogy ez a divat, vagy ha nem is divat, egyfajta öröm, büszkeség tölti el őket, hogy sokan megdícsérik őket, de a holnapra nem gondolnak?
Ma divat "a mának élek" felfogás, kit érdekel mi lesz majd 1 év múlva, ma jól érzem magam, a többi nem izgat.
De nem fogják megbánni?
Beszéltem néhány felnőttel, és azt mondták, Ők is voltak fiatalok, és ők is sok hülyeséget csináltak.
De nem volt ennyire nyilvános a dolog, mint manapság úgy vélem.
Szóval a mai fiatalok.
Mikor már idősebbek lesznek, kinőnek(mert gondolom kifognak) abból, hogy ezt csinálják.
Most gondolom büszkék az alakjukra, hogy szépek szexisek, és divatosak.
De egyszer majd felnőnek, és akkor nem fogják megbánni, hogy fiatalon kirakták mindenüket egy közösség oldalra, ahol végül is bárki, vagy ha nem is bárki, de az ismerősei lementhetik a képeit?
Nem fogják úgy érezni, hogy "istenem, de hülye voltam, hogy ilyen "szánalmasnak", könnyen kaphatónak mutatkoztam a képeimen?"
Most őszintén, ha valaki ilyen hülye, hogy ri..banckodós képeket tesz ki, akkor szerintem meg is érdemli, hogy lementsék. Az már, hogy megbánja-e az ő dolga.
Én nem bántam meg az arcom összepingálását :D
Aki megbánja az legalább idővel felnőtt, még ha túl későn is.
Aki meg később se bánja meg az vagy egy ordas ribbanc lett, vagy simán gyökér.
De ugye most egyiknek sincs annyi esze, hogy előre gondolkozzon és belássa a következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!