Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban mindig a férfi a domináns fél? Mindenféle tekintetben?
Én úgy látom, hogy igen. De még sosem volt párkapcsolatom.
A környezetemben vettem észre, hogy bizony a férfiaknak szükségük van arra, hogy a nagy lélegzetvételű kérdésekben ők döntsenek, több barátjuk, színesebb társasági életük legyen, az iskolai végettségük magasabb legyen, a karrierjük pedig sikeresebb. Arról nem is beszélve, hogy ők legyenek, akik több pénzt hoznak a házhoz.
Ellenkező esetben az önbecsülésük látja kárát, deprimáltak, frusztráltak lesznek.
Ti erről it gondoltok? Ez csak az én megfigyelésem.
igen, sajnos az esetleges kevesebb kereset vagy alacsonyabb végzettség frusztrálja őket. mert ugye régen az volt, hogy a nő nem dolgozott, a férfi kereste meg az összes pénzt, csak sajnos a mai körülmények között ez megengedhetetlen.
a döntéseket szerintem közösen kell meghozni, bármekkora lélegzetvételű és, egy egy normális pasi szerintem mindent meg is kell, hogy beszéljen a párjával, ami mindkettőjüket érinti. A több barát, színesebb társaság szerintem... mindegy. Vagyis az már igazán részlet kérdés, hogy kinek hány barátja van, ha ilyen piti dolgok összeveszés van vagy valami, ott már nem okés a dolog.
Láttál 5-6 példát aztán idejössz, hogy "minig ez van". Utálom az ilyet.
Szóval nem, nincs mindig így, elég logikus, hogy az élet nem egyszínű... "papucs férfi" fogalom megvan?
Remélem nem, mert én csak egy egyenlő féllel tudnám elképzelni a kapcsolatot! :)
(ez nem azt jelenti, hogy búza vagyok xD csak a lányokat szeretem! :) )
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!