Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet, hogy egy fiatal felnőttnek nincsen Facebook-ja?
Késői 20-as, korai 30-as éveiben járhat a srác, pontosan nem tudom, és bárhogyan is próbálom keresni Facebook-on, sehogy sem találom. Nekem nem is mutatkozott be, másoktól hallottam, hogy hogyan szólítják, tehát csak a keresztnevét hallottam. Az helyen, ahol találkoztunk, mindenkit megtaláltam, az összes ismerősön keresztül kutattam utána, senkinél nem találtam. Arra is gondoltam, hogy lehet, amelyik nevet én hallottam, az a második neve, és az első nevén van fent Facebook-on. Vagy csak szimplán nincs fent semmilyen internetes platformon? Nagyon felvilágosult, menő srácnak tűnik, emiatt furcsállom a dolgot.
Ha ez az opció kilőve, hogyan tudnám felvenni vele a kapcsolatot? Arra a helyre, ahol találkoztunk, már többet nem tudok menni, lehet ő sem jár már.
Kérlek, segítsetek, fontos!
Jelen!
Sokaknak tele van már a töke a sok gagyi reklámmal, az ismerősök idegesítő hencegéséből, fuxos emberkék keménykedéséből, tibiatyából, hipszterek mélynek szánt közhelyeiből, szar álhírekből stb.
a fészbúk a 21. század legnagyobb emésztőgödre.
az ott megjelenő hírek 95%-a kamu, és csak a "fogyasztók" agymosására szolgál.
nem beszélve a rengeteg adathalászról.
nekem lassan 5 éve nincsen, és nem egy olyan embert ismerek akinek szintén nincsen, amúgy is évről évre csökken a népszerűsége, egyre többen törlik magukat (nem véletlenül)
29F
sosem volt mert nem láttam használhatónak..
ismerőseid közül valaki csak megmondja, nem? kérdezgesd végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!