Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezhet, hogy egy fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet, hogy egy fiatal felnőttnek nincsen Facebook-ja?

Figyelt kérdés

Késői 20-as, korai 30-as éveiben járhat a srác, pontosan nem tudom, és bárhogyan is próbálom keresni Facebook-on, sehogy sem találom. Nekem nem is mutatkozott be, másoktól hallottam, hogy hogyan szólítják, tehát csak a keresztnevét hallottam. Az helyen, ahol találkoztunk, mindenkit megtaláltam, az összes ismerősön keresztül kutattam utána, senkinél nem találtam. Arra is gondoltam, hogy lehet, amelyik nevet én hallottam, az a második neve, és az első nevén van fent Facebook-on. Vagy csak szimplán nincs fent semmilyen internetes platformon? Nagyon felvilágosult, menő srácnak tűnik, emiatt furcsállom a dolgot.

Ha ez az opció kilőve, hogyan tudnám felvenni vele a kapcsolatot? Arra a helyre, ahol találkoztunk, már többet nem tudok menni, lehet ő sem jár már.

Kérlek, segítsetek, fontos!

2018. aug. 25. 00:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen
2018. aug. 25. 10:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha nincs facebookja a sok előttem szólónak, mégis hol látja, hogy mit posztol az ismerőse? Ennyi, na látjátok.... van facebookja, csak idióta álneveket használ. Mert most trendi "nem fészbukozni". Mert a snowden filmben is látta. Mert az nagyon adathalász. Közben véletlenül se zavarjon senkit, hogy simán beazonosítanak úgy, hogy még csak egy árva mobiltelefonod sincsen. Az anonimitás ma már csak mese. Aki szerint a facebook a legnagyobb mumus, az csucsukáljon még egy kicsit, majd beleér a keze a bilibe.
2018. nov. 16. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!