Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Történt már valakivel ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már valakivel ilyen?

Figyelt kérdés

Bejelölt fészen egy fiatal aranyos lány (nálam kb 10 évvel fiatalabb, 25 körüli lehetett), majd pár óra múlva rám írt, hogy szimpi vagyok neki, stb... Elkezdtünk volna beszélgetni. Rákattintottam, hogy megnézzem jobban az adatlapját, de nem volt elérhető az adatlapja, így már messengeren se értem el. Furcsa... Véletlen hiba lehet, vagy csak valami kamu? Mi a véleményetek?

Jelenleg nincs kapcsolatom, nem is töröm magam, hogy legyen, mert most jól megvagyok egyedül. Ráadásul abszolút nem jellemző, hogy egy lány/nő kezdeményezzen felém. Ezért is esett nagyon jól, feldobta a napom. Kár, hogy ez történt. Remélem nincs vége itt a sztorinak és újra felbukkan/elérhető lesz. :)

2017. máj. 14. 22:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szimplán kamu facebook volt, és megszűntette, vagy egyszerűen csak tiltott, mert hülyítetni akart téged.
2017. máj. 14. 22:17
 2/15 anonim ***** válasza:
Az is lehet szivatott, az is hogy beparázott.
2017. máj. 14. 22:20
 3/15 A kérdező kommentje:
Épp ráakartam keresni kép alapján a profilképére, hogy nem-e kamu, de mivel nem volt elérhető a profilja, sajnos már nem tudtam.
2017. máj. 14. 22:26
 4/15 anonim ***** válasza:
Letiltott téged, ezen már kár filózni. Volt hogy már engem is jelöltek, aztán rá írtam, és semmi, majd letiltott.
2017. máj. 14. 22:28
 5/15 A kérdező kommentje:
Régi profil volt, 500 körüli ismerőssel.
2017. máj. 14. 22:28
 6/15 A kérdező kommentje:
Ő írt rám, ezért nem értettem.
2017. máj. 14. 22:29
 7/15 anonim ***** válasza:
Senkivel nem tortent még ilyen
2017. máj. 14. 22:33
 8/15 A kérdező kommentje:

Jól van, na... :D

Egyébként, felléptem más profiljával, de nem találom.

2017. máj. 14. 22:38
 9/15 anonim ***** válasza:

Törölte magát vagy törölték.

Egy szaktársamnak pl ilyen kamuprofilt hoztak létre a képeivel. Kérte, hogy aki teheti az jelentse a profilt, a face pedig szépen törölte.

2017. máj. 14. 22:49
 10/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
2017. máj. 14. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!