Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok, ha egy fiatal nő nincs fent Facebook-on?
Figyelt kérdés
Illetve semmilyen más közösségi médiát sem használ, kizárólag üzenőalkalmazást.
Tehát így sehol sincsenek képei magáról.
Mi lenne az első gondolatod?
2019. febr. 19. 08:48
11/15 anonim válasza:
Örülnék neki, habár valószerűtlennek tartanám...
12/15 anonim válasza:
Ez lenne a normális. Ha bejön, járnék vele és hálát adnék, hogy nem akar képet posztolni még a szarásáról is.
13/15 anonim válasza:
A facénak annyi hátránya vsn mint előnye. Én se ítélem el aki fenn van. Jók pl a csoportok. Lakást kerestünk,ezer oldalon szétnézhettünk. Az már más kérdés,h van aki napi szinten posztol,minden lépését tudatja,nem tud face nélkül létezni sem. A face nem baj,a posztolgatás már más kérdés. De csak maga a tény,h közösségi oldalt használ/nem használ vki még nem alap a teljes jellemének kialakításához.
15/15 anonim válasza:
Pontosan ugyanilyen fiatal nő vagyok. Tinderen a legtöbb pasi közölte rám, hogy fake account vagyok, ha nincsen közösségi médiám. Szóval ezt gondolják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!