Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeretlennel csókolózni?
Nagyon vágyom arra hogy csókolózzak egy idegen nővel, következmények nélkül.
Nem tudom ezt hogy lehetne megvalósítani, prosti kizárt, nincs hozzá gusztusom, de elvileg nem is szoktak csókolózni.
Esetleg valakinek ötlete vagy hölgy akinek van hasonló vágya?
Igen, házas vagyok, kösz nem kell a morál, pasi vagyok, nem vagyok egy szent, ez van, többre nem vágyom.
38/F
Nekem van ilyen vágyam csak nem tök idegennel.
Szintén házas nő.
Nem akarok se szeretőt, se szexet, se folytatást, csak egyetlen egy következmények nélküli csókolózást, mert hiányzik az első csók élménye. Bulizni ismerősökkel és barátokkal szoktam.
Nincs módom elmenni szórakozóhelyre >>egyedül<< hogy felszedjek ott valakit egy csókra. Igen, jóképű vagyok, bejövök a nőknek, sosem volt ezzel problémám, és tán össze is jönne, de pont az volna a lényeg hogy ne kelljen valakit felszedni, hisz házas vagyok, nem akarom.
Ötletek? Jelentkezők :) ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!