Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is volt már úgy szívesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is volt már úgy szívesen csókolózna egy ismeretlen lánnyal csak úgy akivel összefutsz akár standon akár plázában vagy hasonló?! F.

Figyelt kérdés

2023. júl. 20. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Igazából csak úgy teljesen random nem, mert kell egy alap szimpátia. Rövid beszélgetés után már csókolóznék.
2023. júl. 20. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Különben talán soha nem lett volna meg az első, ha egy ismerősre várok. Egy diszkóban odamentem a jegyárus csajhoz, mondván unatkozom, nem találtam magamnak senkit. Elkísértette magát egy darabon, becsalt a romok közé, azután elkapott. Olyan hosszan smároltunk, és olyan jó azóta sem volt többé soha senkivel. Hogy ezen kívül még mit tudhatott, azt soha meg nem tudtam, mivel másnap lekoptatott azzal, hogy bánja az egészet, mert ő hűséges akar lenni a régi pasijához. Lehet, hogy akkor kellett volna megdugni, de én szűz voltam, és készületlenül ért az egész. Később már olyanokkal, akikkel jártam, ennyi smárolástól már rég ágaskodott a kis fickó, de ott, és akkor nem tértem magamhoz. Anyám mondta mindig, hogy én jóképű vagyok, de egy anyának mindig a sajátja a legszebb. Azt hiszem, valahol legbelül egy gyáva nyúl lakott bennem, azért nem ment nekem sokáig a csajozás.
2023. júl. 20. 14:11
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

Én simán csókolóznék egy idegen lánnyal, akivel akkor találkoztam először, ha szimpatikus.

32/F

2023. júl. 20. 14:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szimpátia esetén pár mondat után igen. Most nagyon benne lennék...
2023. júl. 20. 14:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kanos tini voltam simán bárkivel smároltam volna, már ha nem lettem volna olyan félénk. A
2023. júl. 20. 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocs, de véletlen elküldtem a félkész választ: szóval igen, fiatalként bennem volt hogy csak úgy random megcsókolnék egy szép nőt, akit hirtelen megláttam, de aztán persze a józanság egyből kiábrándítóan hatott rám. Mert ugye... Ott vannak a zsaruk, a férje, és még ő is tiltakozna... :D
2023. júl. 20. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!