Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi van köztünk egy "ismeretlennel"? Külső szemlélők véleménye érdekel.
Figyelt kérdés
"Sziasztok! 40-es elkötelezett nő vagyok. Van az életemben egy férfi, akit nem tudok hová tenni, ezért kérném külső szemlélők tanácsát. Évekkel ezelőtt kezdődött a "kapcsolatunk", azzal, hogy rámköszönt. Évekig köszöngetés, de láttam rajta, hogy úgy köszön, mint akinek tetszem. Aztán ismerősök lettünk egy közösségi oldalon. Minden posztomat likeolja. Annyira azért nem vagyunk közeli ismerősök, hogy ennyire likeolgassa a dolgaimat, szinte tényleg csak az utcáról ismerjük egymást. De lehet teljesen félreértem. Nem tudom, ezt a helyzetet hová tenni, engem valamiért mégis foglalkoztat a dolog. Mi lehet ez a részéről? Semmi? Én látok bele többet? Nem szeretnék ítélkező véleményeket."máj. 8. 20:21
11/12 anonim válasza:
Nem lehet, hogy amúgy a házasságodban nem kapsz elég figyelmet, törődést, intimitást, és emiatt lettél nyitottabb egy ilyen kis játszmázásra?
12/12 anonim válasza:
Hagyjátok már békén, annyira tudtok ítélkezni,meg tanácsokat osztogatni! Feltett egy kérdést amit érthetően megfogalmazott h vajon miért viselkedik így vele ez a férfi, ami szerintem annyi h tetszel neki de nem mer vagy nem akar közeledni! Ennyi! 40 éves nőként én meg azokat nem értem, akik kiosztják miközben semmit nem tudnak a helyzetéről! A sok tanácsadóról meg ne is beszéljünk, gondolom ők azok akik mindig mindenbe beleütik az orrukat, és a saját fusztrációikat másokon vezetik le! Szóval ne törődj velük kedves kérdező, az ismeretlen férfinak pedig biztosan bejössz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!