Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennnyire baj, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennnyire baj, hogy nem a külső szemlélők szerint szintemen lévő szingli kollégám tetszik nekem, hanem egy szintemen felüli? Miért nem lehet ezen véleményeket magukban tartani a többi kollégának?

Figyelt kérdés

ma 17:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%
Nem szabadott volna elarulnod ki tetszik. Amúgy semmi esélyed kövérkés nőként a fiatalabb / sportos férfinál.
ma 19:01
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

10, ember, nincs olyan kérdés, ahol egy pasi csak azt írja le, hogy neki a szép nők tetszenek. Mindenkinek a szép emberek tetszenek.

Azt írja le, amit te is írsz, hogy neki dagadt, munkanélküli 40-esként 25 éves modell kell, jár. A kérdező ilyet nem írt. Megkérdezték, ki tetszik neki, elmondta. Ezzel soha nincs baj. Itt egy elméleti kérdésről van szó. Ott meg azon nyávognak, hogy rondaként nem kellenek a csinos nőknek.

Tényleg nem látod a különbséget?

ma 19:02
 13/26 anonim ***** válasza:
23%
#12: Ott van a #2 komment, olvasd el, mit írt a kérdező. Ha tetszik neki a fiatalabb, jóképű, kigyúrt pasi, az azt jelenti, hogy kell(ene) is neki, pont mint a pocakos, 40-es, kopaszodó férfinak a topmodell. Egyébként ha így vesszük, mind a két helyzet elméleti, és mind a két esetben a saját szintje fölé lő a delikvens.
ma 19:08
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a tetszik, azt jelenti, hogy kellene. De mutasd meg, hol követelőzik, hol írja, hogy jár neki. Hol szidja a sovány nőket, illetve a pasit, amiért sovány nőt választ.
ma 19:10
 15/26 anonim ***** válasza:
21%
#14: És te azt honnan szeded, hogy ha egy pasi ír ki egy hasonló kérdést, akkor mindegyik követelőzik, és szidja a vékony nőket? Amúgy attól, hogy a kérdező nem követelőzik, ugyanúgy más "szintű" embert akar, mint a "lepukkant" pasi.
ma 19:16
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

"És te azt honnan szeded, hogy ha egy pasi ír ki egy hasonló kérdést, akkor mindegyik követelőzik, és szidja a vékony nőket?"

Ők nem a vékony nőket szidják, hanem a magas/izmos/sovány/gazdag/autós FÉRFIAKAT. Folyamat a Chadekről pofáznak. Onnan tudom, hogy leírják, én meg elolvasom.

Az teljesen mindegy, ki mit akar (neked nem mondta anyukád kicsinek, hogy akarni a vécén kell?), mert senkit nem érdekel, ki mit akar, baj akkor lesz, amikor valaki nekiáll KÖVETELEŐZNI, amikor idejön sírni, hogy kell neki kapcsolat, de csak a szintje feletti emberek kellenek neki, ő meg ronda, mint a bűn.

A kérdezőtől simán megkérdezték, ki tetszik neki, te meg kombinálsz.

ma 19:22
 17/26 A kérdező kommentje:

Nem közeledek xy felé se szép csendesen, se máshogy, mivel tisztában vagyok a külső adottságaimmal, hogy esélyem sem lenne. Így sincs önbizalmam, nem kell, hogy még megalázva is érezzem magam az elutasítás miatt.

Nem közeledek ab felé sem, mert egyszerűen nem tetszik sem külsőre, sem természetre, de a kollégák szerint én neki igen, csak várja, hogy nyissak felé. Nem akarok felé nyitni, mert nem jön be, sőt taszít az "illata" is.

ma 20:19
 18/26 anonim ***** válasza:

Idióta kollégáid vannak. Gondolom az lett volna eleve a kérdés célja, hogy kiderítsék, bejön-e neked ab, mert ő nemhogy nem néz ki jól, de még balfsz is és magától nem mer nálad kezdeményezni. Gondolom kedvelik őt a többiek ettől függetlenül, aztán most meg vannak sértődve.

Egyébként nyilván az égvilágon senkivel nem kell randiznod, egy munkahelyen vagytok, nem társkereső rendezvényen. (De még ott se kell, ha nincs aki tetszik.)

ma 20:30
 19/26 anonim ***** válasza:

A kérdésed tetszik: kicsit kacifántos, de érthető:).

A lényeg: valóban ne mások véleményével foglalkozz, nem éri meg. Ha neked ez az igényed, ami most van, akkor tartsd ehhez magadat. valószínűleg irigyek, mert te legalább megpróbálsz így több lenni.

ma 20:43
 20/26 anonim ***** válasza:
Én is el tudom képzelni, hogy a kérdés célja alapból az volt, hogy kerítőt játszhassanak és összehozzanak AB-vel, akiről tudják, hogy tetszel neki.
ma 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!