Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mas is van úgy hogy azert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas is van úgy hogy azert nem ismerkedik mert nincs hol nagyon?

Figyelt kérdés
nov. 25. 14:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
Nálam ez is egy meghatározó ok, igen. Nem bírom az online ismerkedést, alkalmatlan vagyok rá, nem is ment (próbáltam). Máshol viszont nincs lehetőségem. Ha néha kerül is új férfi a látóterembe, az házas apuka, de még abból is pont a hűséges fajta 😏 Boltban, gyógyszertárban, benzinkúton, más hasonló hétköznapi helyeken pedig nem történik semmi vadidegenek között. Bár friss tapasztalat a nyár, illetve az utóbbi közel fél év után, hogy még olyan helyen sem, ami az említetteknél egy fokkal alkalmasabb ismerkedésre elvileg. 🙄
nov. 25. 15:15
 2/11 anonim ***** válasza:
26%

Ez altalaban egy kifogas. Internethez hozza fersz akkor tudsz ismerkedni max nem sikeresen.

Inkabb egyeb gatlasossag miatt nem szoktak ismerkedni. (Felelem a csalodastol pl.)

nov. 25. 15:38
 3/11 anonim ***** válasza:
49%
Igen.Neten kívül magyon nincs hol...a net meg nem jött be 7 év kemény tapasztalatával.
nov. 25. 15:40
 4/11 anonim ***** válasza:
21%
Nincs hol és nincs kivel
nov. 25. 16:45
 5/11 anonim ***** válasza:
26%
Mindenhol tudok
nov. 25. 17:30
 6/11 A kérdező kommentje:
Akkor adj tanácsot nekünk akik nem tudnak hol..
nov. 25. 17:33
 7/11 A kérdező kommentje:
Sokunknak jól jönne.
nov. 25. 17:33
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Én se értem ezt a nem tudnak hol ismerkedni.En foglalt vagyok de léptem nyom,valahol udvarolni próbálnak.(Nem nagyképűseg)de nyilván megkapom ,hogy az vagyok...A barátnőim is pikk pakk találtak új társat szakítás után.Bocsanat mindenkitől,de aki jól nezki,és rendben van magával,annak jönnek a bokok,udvarlás...
nov. 25. 17:54
 9/11 anonim ***** válasza:
55%

Azért aki akar az tud ismerkedni.

Neten ezer féle alkalmazás, Facebook csoportok...sorolhatnám.

Élőben pedig szintén lehet, vannak ismerkedős csoportokban események, szerveződő programok. Vagy hobbi kapcsán is lehet ha mozogsz valami közösségben.

Az már más kérdés hogy férfi vagy nő vagy, illetve hogy mennyire nézel ki jól. Átlag Józsinak nem terem babér.

Én 8 hónap aktív netes és személyes próbálkozás után, most fáradtam bele, de úgy igazán.

Azt hiszem valami nagyon félrement az utóbbi két évtizedben ismerkedés címszó alatt.

Ma mindenki listával áll neki ismerkedni. Ha nincs mindenhol pipa, már tovább is lép a következő jelöltre.

Személyes találkozás, randizgatás, úgy mint régen?!

Ugyan minek az...sem idő sem igény rá. Ha nem ír mindennap a "kiszemelt", már megy a vezérhangya a fejekben, hogy na mindegy van még 100 másik jelentkező...😂

Chaten akarnak szerelembe esni.

Ja és felnőtt emberekről beszélünk.

Vicc....

nov. 25. 18:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Milyen ezerfèle alkalmazás??
nov. 26. 03:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!