Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen szempontok alapján ismerkedik, vagy ismerkedne( de nem mer, nem tudja hol, vagy nincs lendülete hozzá), vagy kinek milyen szempontok alapján nem jutott, vagy jutott sikerre párkeresésben?
Nincsenek szempontjaim, nem tudok ismerkedni sehol.
Tinderen, badoon voltam fenn, 0 eredmény fél év alatt. Egy értelmes beszélgetés nem jött össze.
Offline társkeresés még úgysem megy. Nincsenek itt korombeliek, akik vannak, azokat inkább nem minősítem.
Amíg nyitva voltak a szórakozóhelyek, kocsmák oda vagy a tizen évesek jártak vagy az alkesz öregek, esetleg aki korombeli, közülük az igénytelen cigányok vagy a "bottal se" kategóriás ogrék.
Nem találkozom hozzám hasonlóval vagy hasonló szinten lévővel.
Internetes társkeresés nekem annyi hogy van 500 embereknként egy normálisabb, akit megismernék, de ő nem látja a szememben a személyiségem, hogy jó lennék neki, ezért nem lesz semmi.
Eddig az összes kapcsolatom valami hihetetlen nagy szerencse volt. A véletlen műve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!