Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan férfi, aki azért nem ismerkedik, mert nincs iskolája?

Figyelt kérdés

Csak 8 általánosom van, ezért nem merek ismerkedni, képtelen vagyok, szégyellem és rettentően zavar engem.

Hiába vagyok rendben külsőleg, illetve szerintem belsőleg sincs velem probléma, egyszerűen annyira szégyellem hogy csak 8 általánosom van, hogy gyakorlatilag nem merek ismerkedni senkivel sem, hiszen kinek kellenék 8 általánossal, illetve csak egyszerű munkát végzek egy boltban (árufeltöltő/pénztáros).

Bár az átlagosnál jobb körülmények között élek egyedül (igaz albérletben), van elég sok spórolt pénzem, de ez a 8 általános végzettségem gyakorlatilag olyan számomra, mintha az összes lánytól elvágnám magamat...

A jövőben egy képzést fogok elkezdeni, amiről itt nem szeretnék beszélni, de külföldön tudom csak elvégezni majd, jelenleg arra készülök, de csak a külföldi munkaerő-piacon fogok tudni érvényesülni vele leginkább.

Sajnos érettségizni utána sem fogok már, mert 4 évembe tellene, nehezíti a helyzetet, hogy diszlexiás/diszkalkuliás vagyok, és már fogalmam sincs hogy kapnék felmentést 26 évesen (inkább csak matekból kellene), utána persze szívesen mennék egyetemre is, hacsak ne lenne az a fránya érettségi... Gondolkodtam már külföldön szerezhető GED "érettségiről" is, az elég rövid idő alatt teljesíthető és könnyebb, bár akkor csak külföldi egyetemre jelentkezhetnék.

2020. szept. 21. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
Tedd le a B+ PÁV és a C jogsit, sofőrök 4-5 kilót hazavisznek, onnantól meg bekussolhat a diplomás tanárnéni, a havi 200-ával bátya.
2020. szept. 21. 15:38
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

8 altalanossal, diszlexiaval, 5 bekezdes helyesirasi/kozpontozasi hiba nelkul..... 👏👏👏

36F incel

2020. szept. 21. 15:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtként is felmenthetnek annyi, hogy 60ezer maga a kivizsgálás ha van régebbi papírod, hogy fel voltál mentve azt is vidd.

De egyébként ez amiket leírtál kifogás csak.

Ha nagyon akarnál beiratkoznál egy esti érettségis suliba.

Ha pesti vagy és írsz privátot még tudok is neked ajánlani egy jó sulit.

Még nem vagy elkésve csak tegyél érte, hogy jobb legyen!

4/6 anonim ***** válasza:
100%

Buszos és pl a mozdonyvezető is eleg jol keres.

A sofőrökre sok csaj rárepül.

N28

5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az érettségit én csak távoktatással tudnám megcsinálni, a sulit tudom melyik, Pesten van, én vidéki vagyok, de ez ugye nem lenne probléma, mivel csak a vizsgákra kéne bejárni, az meg pár alkalom.

Igen, kifogás, mert nem hinném hogy lenne nekem kitartásom a 4 évet végigcsinálni...

2020. szept. 21. 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocs bro' te azért nem ismerkedsz mert nincs hozzá önbizalmad, eleve attól félsz hogy elutasítanak. Elég sok 8 osztályt végzett embernek van párja, sőt olyat is ismerek aki két nyelven beszélő, felsőfokú végzettségű nő a felesége és 3 gyerekük van. Szóval ne kifogást keress, hanem megoldást. Az hogy vannak ambícióid az jó (azt szeretik a nők), de próbálkozz is ismerkedni. Akinek kevés annak kevés, de a nagy számok törvénye alapján biztos hogy lesz olyan is akinek nem ez lesz a legfontosabb.
2020. szept. 21. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!