Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta nincs párom miért van az hogy másnak könnyen összejön mások meg èvekig egyedül vannak?
Ez olyan mintha azt kérdezné egy gyerek miert nincs pénze.
Van pénze csak egy gyereknek nincs mire költenie
31 éves szűzként en totál elvoltam kölöknek.
Jo mondjuk lrhet csak én voltam úgy elkényeztetve , hogy mindig volt kaja ruha otthon de szerintem azért az alap valamilyen szinten mindenkinek megvolt.
1#2 vok
Mert nem vagyunk egyformák.
Nem mindenkinek van meg az a kisugárzása, akár férfi, akár nő, amire bukik a másik nem.
Ha emellett még a kommunikációs képességek is gyengébbek, akkor borítékolható a kudarc.
Hellyel közzel tíz éve élek egyedül, mert bennem sincsenek meg ezek a dolgok.
Próbálok ismerkedni, néha összejön pár randi, de kb ennyi.
Vagy az is lehet a baj mindenki a nagy bummot várja....ami sosem jön el. Úgy értem végső soron mind emberek vagyunk, átlagemberek ,de az elvárásaink az egekben. Egy átlagos partnerrel nem elégszünk meg.
Régen ez másként működött.
F42
Az élethez szerencse kell. Ha nem találkozol olyannal, akivel kölcsönösen tetszenétek egymásnak, akkor bizony egyedül maradsz. Akinek meg szerencséje van, az belebotlik a megfelelőbe. Harmadik lehetőség, mindegy ki, csak legyen. Na ennél rosszabb nincs.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!