Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a nőkre hogy vonzalom nélkül összejönnek férfiakkal csak azért hogy ne legyenek egyedül?
Semennyire!
Ha jellemző lenne akkor lenne az inceleknek is párja, legalább egy kis idejig!
Honnan szedted ezt a mocskos balgaságot?
Hogy a fagy szökne be az ablakod alatt és hűtené le a gondolataid!
Biztos van ilyen típusú, de szerintem nők inkább anyagi okokból jönnek össze nem vonzó pasassal, nem azért, hogy ne legyenek egyedül. Az már gyakoribb, hogy egy megromlott kapcsolatban/házasságban bennemaradnak, mert félnek, hogy egyedül kell újrakezdeni. E mögött is sokszor az anyagi létbizonytalanság áll, mert egyedül nem tudnának megállni a lábukon, főleg gyerekkel együtt.
Én a magam részéről képtelen vagyok együtt lenni olyannal, akihez nem vonzódom. Egyszerűen zsigerileg taszít, bunkó vagyok vele, szóval nem jó az senkinek. Egyszer próbáltam magam rábeszélni valakire, de nem ment.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!