Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a helyesebb döntés azoknak akiknek társkeresési gondjaik vannak, összejönni valakivel aki alig vonz és nem olyan jó vele együtt lenni, de legalább nincs egyedül vagy kitartani az elvei mellett és tovább keresni?
Kitartok az elveim mellett, ezért vagyok közel 4 éve már szingli.
Voltam előtte a másik oldalon is, hogy 5 év szingliség után feladtam az elveim, de nem lett annak a kapcsolatnak jó vége.
Így tapasztalatból mondom, hogy jobb kitartani. 40N
Akkor érdemes várni ha tisztában vagy a saját értékeddel és ahhoz mérten keresel.
Ha viszont irreális az elvárásod; pl te dagadt pasi vagy és vekonyat akarsz! Úgy nyugdíjas korodig /halálodig is várhatsz! Akkor se lesz neked tetsző partnered ha te magad nem abban a ligában jatszol.
Szerintem az a gond, hogy te is a neten keresgélsz, a külső alapján szelektálva. Ezért vársz valakire, aki külsőre az eseted, és akinek te bejössz úgy, ahogy vagy. Ami kvázi lehetetlen. Ezért kattogsz azon, hogy keresel egy csúnyát, és beéred vele. Hogy lehet-e úgy szexelni, hogy közben jó csajokra gondolsz?
Aztán csodálkozol, hogy egyik lehetőségre se találsz partnert.
A való életben ez úgy működik, hogy egy kisebb közösségben (osztály, munkahely, stb) megismerik egymást az emberek, kívül-belül. A szimpátia és a vonzalom pedig ezek mentén alakul ki. Így aki nem a legszebb, az a személyisége által lesz vonzóbb. Ugyanis hosszú távon, kapcsolatban, ez sokkal fontosabb, mint a jó külső.
Csakhogy a neten, a ti világotokban, mindenki csak egy pár pixel, nem egyszer photoshopp és szűrők is játszanak, de a smink és a tökéletes beállítások és fényviszonyok a minimum. Olyan külső ideálokat kergettek, ami nem létezik. Ehhez méritek a külsőt. Fel se fogjátok, hogy ez mennyire torz látásmód. Közben azt se, hogy a külső nem minden.
Fel tudsz sorolni pár dolgot, ami a másikban fontos, és mit vagy hajlandó elnézni, ha ez megvan a másikban? Mit tudsz nyújtani cserébe?
Szerintem te kezeltesd magad.
Azt hiszed csak tinderen számít a külső?
Ha ránézel valakire nem tudod eldönteni, hogy tetszik-e neked vagy sem?
Meginnál egy kavét vagy elmennél moziba egy olyan férfival aki jófej de nem az eseted?
Ugye, hogy nem?
Kedvesen leráznád, arra hivatkozva hogy nem érsz rá?
Ne nézzük már egymást hülyének.
Egy csinos nő az nem létező ideál?
Jó tudni.
Akkor inkább jobb egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!