Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Jobb egyedül maradni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Jobb egyedül maradni mint olyan nővel összejönni aki nem igazán vonz?

Figyelt kérdés
39 éves férfi vagyok sajnos nincs sikerem a nőknél, nem vagyok olyan helyen meg magabiztos sem. Kicsit félénk abszolút semmi férfiasság nincs bennem. Most úgy néz ki hogy egy nő akarna tőlem többet. Viszont nekem valahogy nem vonz úgy igazán. Elvagyok vele de nem igazán van meg az a plusz, azon gondolkodom hogy lehet jobb inkább örökké egyedül maradni mint egy ilyen kapcsolatba belemenni ugyanis Oké hogy az elején még elvagyok vele meg szex van meg minden, de aztán csak jönnek a bajok
2023. szept. 4. 13:41
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
79%
Inkább maradj egyedül, vagy mondd meg neki hogy alkalmi kapcsolat szóba jöhet.
2023. szept. 4. 13:43
 2/30 anonim ***** válasza:
77%
Maradj egyedül. Már csak a nő miatt is.
2023. szept. 4. 13:45
 3/30 anonim ***** válasza:
63%
Ha nem megy az ismerkedés, akkor örülj, hogy ez is van. Ha van szex, az már jó, sok házas férfinek pont az a baja, hogy nincs. Legfeljebb mondd meg, hogy nem akarsz elköteleződni, ha rákérdez.
2023. szept. 4. 13:47
 4/30 anonim ***** válasza:
66%

Én egyedül maradnék inkább.

Mi értelme olyannal lenni, akivel nem akarok együtt lenni?

Szerintem semmi.

Ha laktál már valaha együtt bárkivel (kolis lakótárs, akármi) akkor tudhatod, hogy ha a másik valamiért bosszant, nagyon elviselhetetlen a puszta jelenléte is. Namost... ilyenre cisnálni egy egész életet? Gyakorlatilag egyenes út a mentális betegségekhez, pszichés zavarokhoz.

Arról nem is beszélve, ha pl gyereket akarnál és a gyerekre milyen hatással van, hogy a szülei valójában nem szeretik egymást..

Szóval bőőőven inkább az egyedüllét. Ez nem jelent magányt, pusztán egyedüllétet.

2023. szept. 4. 13:49
 5/30 anonim ***** válasza:
0%
Maradj egyedül ha nem kell a duci nő.
2023. szept. 4. 13:50
 6/30 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem korrekt a nővel szemben, ha vele maradsz.
2023. szept. 4. 13:54
 7/30 anonim ***** válasza:
21%
5 év múlva bánni fogod h ezt az egyet is elengedted
2023. szept. 4. 13:55
 8/30 anonim ***** válasza:
5%
Maradj vele, nem lesz jobb. A férfiak felének már csak az ilyen kapcsolatok jutnak. Házas embernek már nincs szex, nincs kedveskedés, nincs törődés, csak a meló, teremtsd meg a család biztonságát, húzd az igát. Tök mindegy, olyan nőt nem fogsz találni ahol minden klappolna. Ha 10-ből már 2 dolog passzol, vedd el. Vagy marad a magány és a frusztráció! Hallgass rám!
2023. szept. 4. 14:16
 9/30 anonim ***** válasza:

8, "hallgass rám"

Miért te amúgy milyen élethelyzetben vagy?

Cska ha már így próbálod személyessé tenni, nem ártana tudni, hogy ki az, akire azt tanácsolod hallgassunk.

2023. szept. 4. 14:19
 10/30 anonim ***** válasza:
Randizz Vele párszor, de ne fektesd meg, max., ha nagyon akarja úgy érzed, s hátha megkedveled, azaz vonzó lesz, hanem, inkább egyedül a sírig!
2023. szept. 4. 14:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!