Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Jobb egyedül maradni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Jobb egyedül maradni mint olyan nővel összejönni aki nem igazán vonz?

Figyelt kérdés
39 éves férfi vagyok sajnos nincs sikerem a nőknél, nem vagyok olyan helyen meg magabiztos sem. Kicsit félénk abszolút semmi férfiasság nincs bennem. Most úgy néz ki hogy egy nő akarna tőlem többet. Viszont nekem valahogy nem vonz úgy igazán. Elvagyok vele de nem igazán van meg az a plusz, azon gondolkodom hogy lehet jobb inkább örökké egyedül maradni mint egy ilyen kapcsolatba belemenni ugyanis Oké hogy az elején még elvagyok vele meg szex van meg minden, de aztán csak jönnek a bajok
2023. szept. 4. 13:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
20. Ki mondta hogy hogy nincs vonzalom???
2023. szept. 5. 21:13
 22/30 anonim ***** válasza:

"Ki mondta hogy hogy nincs vonzalom???"

Lássuk csak:

A kérdés, a válaszok, és a te válaszaid. De ne zavarjon hogy miről szól a kérdés, nyugodtan pofázz bele mindenféle sületlenséget!

2023. szept. 5. 21:19
 23/30 anonim ***** válasza:
22. Ideges vagy? Vigyázz, zavarok lépnek fel a Solar Plexis-edben! Én tényleg csak a te érdekedben szóltam! :D
2023. szept. 5. 21:42
 24/30 anonim ***** válasza:

17, nem állítottam, hogy az lenne a kapcsolat csúcsa.

De amiket felsoroltál, ahhoz nem kell párkapcsolat, azt egyedül is meg tudod oldani.

Olyanokat sorolj amik a párkapcsolatodban tök patentek. Merthogy azt elég nehéz beadni, hogy egy szex nélküli párkapcsolat annyira tökéletes lenne... Ismétlem, nem a szex a párkapcsolat csúcsa, de szerves része.

2023. szept. 6. 09:21
 25/30 anonim ***** válasza:

24. A szex az olyan dolog ami el piszok jól lehet manipulálni. A kapcsolaton belül a szex privilégiuma a nők kezében van. Ha a nő szereti a szexet akkor van, ha nem akkor nincs. Ha egy nő a szex által akar elérni célokat akkor van, ha nem akkor nincs.

A jó párkapcsolat alapja hogy a férfi legyen egy szinttel feljebb mint a nő, mert már azonos szinten sem fog működni hosszú távon. Egy nő nézzen fel a férfira! Azonos szintnél már csak munkatársként kezeli a férfit. Ha a férfi nem szereti a szexet az akkor is van, mert enged a nőnek. Ha a nő nem szereti a szexet, ott nincs szex. Egy nő sosem fog engedni ebből. Nincs szex ő nem szereti és pont.

Elválni? Minek? Ha van egy felépített életed, miért akarnád lerombolni? Elválsz, utána lesz szex? 50-es férfiként? 50-es férfiként elváltan lecsúszás van meg pusztulat. Nők sem pörögnek már akkor a szexszen, még azok sem akik addig elvoltak vele.

Fiatalon is legalább a nők felét nem mozgatja meg a szex, bőven elvannak nélküle is még kapcsolaton belül is. Nézz szét a társkeresőkön, vagy nézd meg a válásokat. Tömve vannak házas férfiakkal, akik szexet keresnének mert otthon egyáltalán nincs. Bőven voltak barátnőim, hát egy sem volt híres arról, hogy annyira szexmániás lett volna. A családunkban a válások is a szex hiánya miatt voltak, a kollégáim zöme szeretőhöz vagy prostihoz jár mert van akiknél már évek óta behúzta a feleség a féket. Mérnöki irodában dolgozok, elég konszolidált és értelmes társaságban dolgozok.

2023. szept. 6. 09:38
 26/30 anonim ***** válasza:

25, a privilégiumos baromságodat még elovlastam, aztán ahgytam a fenébe.

Majd ha eljutsz odáig, hgoy legyen egy normális párkapcsolatod és lesz egy kb kamaszfiúéval vetekedő tapasztalatod a témában, majd visszatérünk rá. Addig viszont ne írkálj ilyen baromságokat:D

2023. szept. 6. 13:54
 27/30 anonim ***** válasza:
26. Bocsi, nekem már nem lesz egyik sem. Leírtam a tapasztalatomat, neked ez miért fáj? Szerinted a szex mint két ember közötti cselekvés minden kapcsolatban jelen van, főleg 40 felett? Beszélgess akkor 40 feletti férjekkel. Aztán majd ne csodálkozz! A férj az nem személy, hanem egy üzemmód. Kiszolgáló személyzet. A dolga a családnak biztosítani mindent ami a zavartalan működést szolgálja. Ennyi és nem több! A szex ide már nem tartozik bele, azt ha szerencséje van, külsőssel oldja meg. Ha úgy nem tudja, marad a kényszer cölibátus.
2023. szept. 6. 14:12
 28/30 anonim ***** válasza:

27, ha ez a véleményed, azzal nekem semmi gondom.

Csak ha általánosságnak tűnő állításokat fogalmazol meg a férjről, a kapcsolatokról, privilégiumokról, az eléggé úgy jöhet le, mintha tényként állítanád.

Valójában a saját helyzetedet írod le, nem egyebet.

Én férfiként, férjként abszolút nem élem azokat amiket mondasz.

Szóval javaslom jobban hagnsúlyozd, hogy ez a te helyzeted, nem pedig általános igazság.

2023. szept. 6. 14:27
 29/30 anonim ***** válasza:

27#

Ugyan már! Az a hülye aki annyira nem értékeli önmagát hogy - ha kell mindent lerombolva - nem lép ki egy ilyen kapcsolatból

Mégis mi értelme egy olyan kapcsolatnak ami egyoldalú?

Egyedül is sokkal de sokkal jobb akkor, mint elnyomva élni

Nevetséges ez a hozzáállásod

Lényegtelen mennyi az esély új párt találni, megfelelő párt találni, akkor is csak a férfi egyéni felelőssége hogy kiálljon magáért és nem egy utolsó csicskaként a cölibátust elviselje egy házasságban vagy kapcsolatban

Elmentek nálad otthonról ha neked ez jó

2023. szept. 6. 15:06
 30/30 anonim ***** válasza:
Létezik olyan hogy sors. A dolog megint és megint elő fog jönni. Új kapcsolat vagy magány? Ugyanaz lesz végig. Vannak akiknek egész életükben megadatik hogy szeretik őket, szexuálisan vonzók, sosincs szünet. Én meg ha bele gebedek sem érek, vagyis értem el semmit sem. El kell pusztítanom magam hogy minél gyorsabban véget érjen. Az életben semmi érték nincs csak a szeretet, ennek hiányában mint a növény ami nem kap vizet és napfényt, elsorvad.
2023. szept. 6. 15:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!