Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Jobb egyedül maradni mint olyan nővel összejönni aki nem igazán vonz?
"Ki mondta hogy hogy nincs vonzalom???"
Lássuk csak:
A kérdés, a válaszok, és a te válaszaid. De ne zavarjon hogy miről szól a kérdés, nyugodtan pofázz bele mindenféle sületlenséget!
17, nem állítottam, hogy az lenne a kapcsolat csúcsa.
De amiket felsoroltál, ahhoz nem kell párkapcsolat, azt egyedül is meg tudod oldani.
Olyanokat sorolj amik a párkapcsolatodban tök patentek. Merthogy azt elég nehéz beadni, hogy egy szex nélküli párkapcsolat annyira tökéletes lenne... Ismétlem, nem a szex a párkapcsolat csúcsa, de szerves része.
24. A szex az olyan dolog ami el piszok jól lehet manipulálni. A kapcsolaton belül a szex privilégiuma a nők kezében van. Ha a nő szereti a szexet akkor van, ha nem akkor nincs. Ha egy nő a szex által akar elérni célokat akkor van, ha nem akkor nincs.
A jó párkapcsolat alapja hogy a férfi legyen egy szinttel feljebb mint a nő, mert már azonos szinten sem fog működni hosszú távon. Egy nő nézzen fel a férfira! Azonos szintnél már csak munkatársként kezeli a férfit. Ha a férfi nem szereti a szexet az akkor is van, mert enged a nőnek. Ha a nő nem szereti a szexet, ott nincs szex. Egy nő sosem fog engedni ebből. Nincs szex ő nem szereti és pont.
Elválni? Minek? Ha van egy felépített életed, miért akarnád lerombolni? Elválsz, utána lesz szex? 50-es férfiként? 50-es férfiként elváltan lecsúszás van meg pusztulat. Nők sem pörögnek már akkor a szexszen, még azok sem akik addig elvoltak vele.
Fiatalon is legalább a nők felét nem mozgatja meg a szex, bőven elvannak nélküle is még kapcsolaton belül is. Nézz szét a társkeresőkön, vagy nézd meg a válásokat. Tömve vannak házas férfiakkal, akik szexet keresnének mert otthon egyáltalán nincs. Bőven voltak barátnőim, hát egy sem volt híres arról, hogy annyira szexmániás lett volna. A családunkban a válások is a szex hiánya miatt voltak, a kollégáim zöme szeretőhöz vagy prostihoz jár mert van akiknél már évek óta behúzta a feleség a féket. Mérnöki irodában dolgozok, elég konszolidált és értelmes társaságban dolgozok.
25, a privilégiumos baromságodat még elovlastam, aztán ahgytam a fenébe.
Majd ha eljutsz odáig, hgoy legyen egy normális párkapcsolatod és lesz egy kb kamaszfiúéval vetekedő tapasztalatod a témában, majd visszatérünk rá. Addig viszont ne írkálj ilyen baromságokat:D
27, ha ez a véleményed, azzal nekem semmi gondom.
Csak ha általánosságnak tűnő állításokat fogalmazol meg a férjről, a kapcsolatokról, privilégiumokról, az eléggé úgy jöhet le, mintha tényként állítanád.
Valójában a saját helyzetedet írod le, nem egyebet.
Én férfiként, férjként abszolút nem élem azokat amiket mondasz.
Szóval javaslom jobban hagnsúlyozd, hogy ez a te helyzeted, nem pedig általános igazság.
27#
Ugyan már! Az a hülye aki annyira nem értékeli önmagát hogy - ha kell mindent lerombolva - nem lép ki egy ilyen kapcsolatból
Mégis mi értelme egy olyan kapcsolatnak ami egyoldalú?
Egyedül is sokkal de sokkal jobb akkor, mint elnyomva élni
Nevetséges ez a hozzáállásod
Lényegtelen mennyi az esély új párt találni, megfelelő párt találni, akkor is csak a férfi egyéni felelőssége hogy kiálljon magáért és nem egy utolsó csicskaként a cölibátust elviselje egy házasságban vagy kapcsolatban
Elmentek nálad otthonról ha neked ez jó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!