Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Jobb egyedül maradni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Jobb egyedül maradni mint olyan nővel összejönni aki nem igazán vonz?

Figyelt kérdés
39 éves férfi vagyok sajnos nincs sikerem a nőknél, nem vagyok olyan helyen meg magabiztos sem. Kicsit félénk abszolút semmi férfiasság nincs bennem. Most úgy néz ki hogy egy nő akarna tőlem többet. Viszont nekem valahogy nem vonz úgy igazán. Elvagyok vele de nem igazán van meg az a plusz, azon gondolkodom hogy lehet jobb inkább örökké egyedül maradni mint egy ilyen kapcsolatba belemenni ugyanis Oké hogy az elején még elvagyok vele meg szex van meg minden, de aztán csak jönnek a bajok
2023. szept. 4. 13:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
9. Szerintem van 20 év előnyöm veled szembe, én ezeken már túlvagyok. Szóval nem vaktában dobálózom a szavakkal.
2023. szept. 4. 14:49
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

10# rátapintott a lényegre

Ilyen helyzetben el kell nyújtani az ismerkedést hogy hátha valtozik valami. Ha nem, de legalább szexuálisan vonz akkor korrekt módon a szexkapcsolatot kell felvetni, kihasználva a lehetőséget.

Ha arra sem vonz, akkor a fene megette az egészet, teljesen felesleges folytatni, meg kell vele beszélni hogy nem működik.

2023. szept. 4. 14:50
 13/30 anonim ***** válasza:
Ha amúgy passzolnátok, mint pl értékrend, jövőkép rendben van, akkor nyugodtan legyél vele. Nekem is volt már "jobb nő" barátnőm az asszonynál, persze ő is tetszik nyilván, és remekül megértjük egymást, már családunk is van. Szóval a külső nem minden, érdemes az összhatást nézni.
2023. szept. 4. 15:27
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha sem a teste sem a személyisége nem vonz akkor ne erőltesd. Nekem sincs senkim meg nem is lesz mert amilyen nőknek kellenék azok nekem nem kellenek egyik sem. Akkor inkább legyek egyedül de szabadon mint gúzsba kötve valami ronda vagy bolond nő mellett egy érzelem és szenvedélymentes házasságban x számú gyerekkel. Abba előbb döglenék bele mint a magányba.
2023. szept. 4. 15:35
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Az az igazság, hogy végignéztem, hogy mit dob fel a társkereső a 35-39 kategóriára, azt hiszem egyedül halok meg, de boldogan.
2023. szept. 4. 22:15
 16/30 anonim ***** válasza:
76%

11, tehát 50 évesen az a nagy tanácsod, hogy a kérdező éljen le egy életet olyannal, akinek nem élvezi a társaságát?

Mifelénk ezt kínzásnak hívják, nem párkapcsolatnak.

Igen, van kibe bedugni a farkadat, hát bravó, azért a pár perc örömért megéri egy egész életet mímelni:D

2023. szept. 4. 22:33
 17/30 anonim ***** válasza:
16. Nagyot tévedsz! A kapcsolat csúcsa az, ha van valakibe beledugni a farkad! Én úgy húzom az igát, hogy mindenben maximumot hozom, a párom még sem engedi beledugni magába a farkam. Na erre mit lépsz? 50 évesen sportos test, vállalkozás, egzisztencia, anyagi és érzelmi biztonság, igényes megjelenés, több diploma, több beszélt nyelv, komoly hobbik, egészséges életmód. Nos?
2023. szept. 5. 20:07
 18/30 anonim ***** válasza:

"Én úgy húzom az igát, hogy mindenben maximumot hozom, a párom még sem engedi beledugni magába a farkam. Na erre mit lépsz?"

Ne haragudj, nem nekem szegezted a kérdést de vissza kell kérdezzek:

Nem látod hogy öngólt rúgtál?

Pontosan leírtad mi a büdös francért felesleges olyat választani aki nem vonzó, hosszútávon neked sem működik vele

2023. szept. 5. 20:21
 19/30 anonim ***** válasza:
18. Miért lenne felesleges? Emellett rengeteg pozitívum is van! Sokkal több mint rossz. Hogy nincs szex? Ez van, biztos bennem van a hiba.
2023. szept. 5. 20:52
 20/30 anonim ***** válasza:

19#

🤦 Hát az biztos hogy a hiba benned van. Mondjuk a levét iszod annak hogy vonzalom nélkül álltál össze valakivel. Igazából meg is érdemled

2023. szept. 5. 20:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!