Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lettek ennyire beképzelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettek ennyire beképzeltek és lekezelőek a mai nők?

Figyelt kérdés

Mindegyik olyan fennhordja az orrát még az is amelyik nem is néz ki annyira jól, pláne ha lemosnánk az 1 kg sminket róla akkor konkrétan csúnya lenne..

Hogyan kapjon így nőt mai világban egy értelmes férfi?

nov. 23. 15:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 Grizesteszta ***** válasza:
76%
#45: Es 160 cm magas csinos, okos nok nincsenek szerinted? Mert nekik-ha egyebkent OK - tutira jo lennel.:) Egyebkent - vezeto beosztasu ferfi vagy, nem kell neked magyarazni - kereslet es kinalat... Jobbat akarsz, mint amit kaphatsz! Ennyi.
nov. 23. 19:05
 62/89 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, te azt hiszed, hogy minden szép nő rosszul keres. Ez nem így van.
nov. 23. 19:06
 63/89 anonim ***** válasza:
0%
66 pont hogy jól,kis plussz munkáért
nov. 23. 19:07
 64/89 Grizesteszta ***** válasza:
71%
#55: nekem eleg lenne egy ilyen megnyilvanulasod, es mar kukaznalak is.;) Rrmelhetoleg a tobbi okos , ontudatos no is igy van a dologgal!:)
nov. 23. 19:13
 65/89 Grizesteszta ***** válasza:
71%
#55: Mit tett le? Mondjuk pont azt, amit te, csak o meg szep is.:)
nov. 23. 19:15
 66/89 anonim ***** válasza:
76%
Ha ennyi pénzed van, akkor fizess egy sugarbaby-nek, és probléma megoldva.
nov. 23. 19:23
 67/89 A kérdező kommentje:

150 centis törpe nők is 190 centis férfiről álmodnak. A nők 90 százaléka a magas férfiakat akarja.

Csak a nagy többségük, pláne ha kivesszük azokat akik a szépségükből élnek.

Ő úgy született, én megdolgoztam a sikeremért és pénzemért.

Próbálkoztam már ezzel, de egy igazi barátnő feelinges aranyásó csak a milliárdos szinten létezik, előtte érezni a prosti hatást. Milliárdos pedig még nem vagyok sajnos.

nov. 23. 19:27
 68/89 anonim ***** válasza:
93%
Shrek hány sört ittál meg a kérdés kiírása előtt?
nov. 23. 19:32
 69/89 Grizesteszta ***** válasza:
#67: nehez felfogasu vagy, esetleg elvakit a duhod. Ezt irtsm: pont annyit tett le az asztalra, mint te, csak o meg szep is. Erre jossz azzal, hogy o igy szuletett. Okosnak es sikeresnek is, nem cssk szepnek?
nov. 23. 19:33
 70/89 A kérdező kommentje:

Kicsoda?

Az még egy dolog, hogy ékezet használat nélkül írsz (már ez is gáz), de hogy ennyi szót elírsz, stb. hát nem tudom, én szégyellem magam helyetted!

nov. 23. 19:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!