Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lettek ennyire beképzelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettek ennyire beképzeltek és lekezelőek a mai nők?

Figyelt kérdés

Mindegyik olyan fennhordja az orrát még az is amelyik nem is néz ki annyira jól, pláne ha lemosnánk az 1 kg sminket róla akkor konkrétan csúnya lenne..

Hogyan kapjon így nőt mai világban egy értelmes férfi?

nov. 23. 15:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
76%
35. Ha csak büfészak, akkor nyilván nem keres jól, de ezért is írtam, hogy sok minden miatt lehet (túlzottan) büszke egy nő, ilyen például, hogy diplomás, művelt, tanult, még ha nem is keres vele sokat. Erre is lehet büszkének lenni, nemcsak a szépségre meg az anyagiakra.
nov. 23. 17:50
 42/89 anonim ***** válasza:
0%
8 jó gyökér lánybarátod van,a neki küldött üzeneteken röhögtök,te is nagy maradék lehetsz
nov. 23. 18:08
 43/89 anonim ***** válasza:
51%
Mi van shreki, megjelentél?
nov. 23. 18:17
 44/89 A kérdező kommentje:

Az átlagkereset sokszorosát keresem, vezetői pozícióban vagyok. Német prémium autó sajátként és cégesként is, saját ingatlan. Eddig csorgatná is a nyálát a sok buta nő, csak éppen 170 centivel születtem és van egy kisebb pocakom is, nem vagyok egy kockahasú férfi. Lehetnék ha akarnék, de akkor se volt többi sikerem a nőknél, ezért nem fogom magam diétával sanyargatni emiatt.

nov. 23. 18:32
 45/89 anonim ***** válasza:
43%
44 de,a férfiak nagy része lenézi a nőket,de ha jól tud színészkedni,előadja magát,esetleg dől a pénz,jókpű,befogják kapni a ceruzáját
nov. 23. 18:34
 46/89 A kérdező kommentje:

Nőjek magasabbra vagy mire gondolsz, hogy jöjjek rendbe testileg? Egy férfi nem tud nőni, ezért sose fogok megfelelő lenni a szép nőknek.

Mentálisan pedig toppon vagyok.

nov. 23. 18:34
 47/89 anonim ***** válasza:
79%
Nem ertem. Te is szép nőt szeretnél, de a szép nő is vonzó párt szeretne, ezért nem téged választ. Ezen mit nem tudsz összerakni?
nov. 23. 18:37
 48/89 anonim ***** válasza:
83%
48 az hogy őt senki nem válassza,még ha hozzá hasonló nőnél próbálkozik akkor se,merta kérdezőhöz hasonló férfibol van egy millió,mért pont őt válasszák
nov. 23. 18:39
 49/89 anonim ***** válasza:
79%
És a nőkből is van sok. De nem ezt nem értem, hanem hogy a kérdezőnek miért “szabad” szép nőt akarnia de ha a nőnek vannak igényei már el van szállva magától?
nov. 23. 18:41
 50/89 anonim ***** válasza:
0%
le írom ismét ha egy férfi a saját kategóriájában keresgél,akkor is lehet hogy évtizedekig lecarják.
nov. 23. 18:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!