Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lettek ennyire beképzelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettek ennyire beképzeltek és lekezelőek a mai nők?

Figyelt kérdés

Mindegyik olyan fennhordja az orrát még az is amelyik nem is néz ki annyira jól, pláne ha lemosnánk az 1 kg sminket róla akkor konkrétan csúnya lenne..

Hogyan kapjon így nőt mai világban egy értelmes férfi?

nov. 23. 15:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/89 anonim ***** válasza:
94%
Értelmes férfi nem általánosít, és nem használ olyan kifejezést, hogy “nőt kapni”
nov. 23. 15:06
 2/89 A kérdező kommentje:
Persze, mert az értelmes férfi az magas meg jóképű és onnantól mindegy, ha egy patkány is akkor is nyílnak neki a lábak
nov. 23. 15:08
 3/89 anonim ***** válasza:
21%

Ertelmes ferfi

Hozza mar nekem egy csokor bokretat és kapsz olyan csajt aki a tied nem hasznalt bontatlan

nov. 23. 15:17
 4/89 anonim ***** válasza:
92%
Nőt kapni? Kitől?
nov. 23. 15:19
 5/89 anonim ***** válasza:
84%
Azért, mert nincs szükségünk férfira. Egyedül is teljes életet élünk. A legtöbb kapcsolat meg csak egy rakás xar. Miért is kéne vért izzadni, hogy legyen valakinek? Hogy legyen, aki megcsal, kihasznál, vagy megver? Legyen kire főzni, mosni, takarítani? Gyereket egyre kevesebben akarnak. Akkor meg mi értelme, hogy "esélyt adjunk" valaki középszerű átlagjóskának, akivel legjobb esetben lesz pár kellemes hónapunk, aztán várnak a végtelen szürke hétköznapok, végeérhetetlen házimunkával, és kötelességszex.
nov. 23. 15:22
 6/89 anonim ***** válasza:
0%
A nőtől lefizetem 4
nov. 23. 15:25
 7/89 anonim ***** válasza:
93%
Szegény kérdező, azért nehéz lehet ilyen alacsony értelmi szinten létezni. Nem irigyellek
nov. 23. 15:30
 8/89 anonim ***** válasza:
71%

Férfiként mondom, hogy sztem a férfiak tették elsősorban ilyenné a nőket. (és nyilván nem mindenki ilyen,de látom a trendeket). Mert ugye manapság az online ismerkedés világában, bármilyen társkeresőt megnézünk, a férfitársaim (tisztelet a kivételnek) csúsznak,másznak a nők kegyeiért és 100x-os túljelentkezésben rohamozzák meg őket. Na most ezek után mégis mit vársz a nőktől? Ha a férfiak többsége (jóképűek is) hason csúszik előttük ,és napi szinten megkapják ugyanazokat a klisés sablonos üzeneteket férfiak tucatjától, akkor én is lekezelővé és beképzeltté válnék, és inkább otthagynám az oldalt.

Egyszer poénból lánybarátommal néztük egymás match-eit és 90%-ban borzalmasan elcsépelt és nevetséges,szánalmas üzeneteket küldtek nekik a férfiak.

nov. 23. 15:34
 9/89 Grizesteszta ***** válasza:
91%
Ma sikerult elmennem kartya nelkul, csak kp-vel vasarolni. Mar a polcok kozott is osszeakadtam tobbszor egy krapekkal, aki nagyon nyomult, majd- most mar tudom, hogy direkt- pont mogem allt be a kasszahoz. Es miutan csak kp-m volt, nem jott szoba az onkis ponztar...alltunk, alltunk, piszok hosszu volt a sor, es o csak mondta a rengeteg hulyeseget, lelohetetlenul, anelkul, hogy reagaltam volna. Amikor en vegeztem es villsmgyorsan ott hagytam, meg nagykepu hulye p.csanak titulalt. Na, neki volt olyan stilusa, mint neked, es lenyegeben azt mondta pont, mint te a 3-ban.
nov. 23. 15:34
 10/89 A kérdező kommentje:

Ja persze, mert mi mást lehet írni mint elcsépelt dolgokat? Tudod itt annyi a lényeg, hogy ki írja és nem azt, hogy mit ír..

Ha egy jóképű magas férfi azt írja nekik, hogy szia cica van gazdád arra is ráugranak, de ha egy átlagosabb férfi ír bármit abba belekötnek..

nov. 23. 15:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!