Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom a szerelemre?

Figyelt kérdés

29 éves férfi vagyok magányos, haverjaim sincsenek, ráadásul szűz is vagyok.

Az utóbbi években egyre jobban vágyom egy lányra akit szeretgetnék, és ő is szeretne engem. Nagyon ki vagyok éhezve az érintésekre az összebújásokra, a csókokra. Ez normális dolog vagy pont az lenne a baj, ha nem vágynék ilyenekre? De az a baj, hogy már lassan 30 vagyok úgy érzem elrontottam a legszebb éveimet, a 20 as éveket, el vágyom keseredve és úgy érzem igazságtalan szar a világ.

Jelenleg sajnos még munkám sincsen most, szüleim tartanak el. Szeretnék dolgozni majd. Már csak a tarskeresőkben bízom. Jól lenne sírni is minden héten el vagyok.

29F

Köszi ha elolvasod.

Szép estét mindenkinek

nov. 22. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:

"Szeretnék dolgozni majd."

Mikor?

Akkor leszel majd igazán felnőtt és önálló.

Szerintem utána már hamarosan fog jönni a szerelem.

nov. 22. 21:29
 2/7 A kérdező kommentje:
1es Miért van ennyire összefüggés a munka meg a párkapcsolat között?
nov. 22. 21:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk aki autista és nem tud dolgozni? Azoknak is van párjuk többnyire gondolom.
nov. 22. 21:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Mivel telnek a napjaid? Címszavakban
nov. 22. 22:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Pont úgy várod a sült galambot a szádba a nők terén, ahogy a munkában, az ismerősök, barátok terén is. Nem szeretik a nők a tohonya, tehetetlen pasikat. Ha akarsz valamit az élettől akkor tegyél érte!!!

Ne kifogásokat gyárts, hanem cselekedj.

nov. 22. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Az első válaszom olvasd el még egyszer! Először rakd rendbe az életed és ne egy másik személytől várd a megváltást!

nov. 23. 06:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Párkapcsolat helyett inkább valami célt tűzz ki magadnak. Kezdj el edzeni. Nem csak jobban fogsz kinézni de a kedved is jobb lesz és ott még barátokat is szerezhetsz(személyes tapasztalat). Lehet az edzés is cél de akár valami teljesen más. Amíg nincs munkád és a szüleid tartanak el ne csodálkozz hogy egy nő se akar tőled semmit. Azt javaslom hogy a szabadidődben ne siránkozz hogy nincs barátnőd hanem kezdj el valamit tanulni amivel egy jó állást szerezhetsz.

Ezeket mind úgy írom hogy 26 évesen nekem se volt még barátnőm de valahogy a céljaim kitűzése óta nem is igazán vágyok rá.

nov. 23. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!