Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az baj ha nem vágyom szerelemr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha nem vágyom szerelemre? Rányomná ez a kapcsolatomra a bélyeget?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok és szingli jelenleg, utoljára 19 évesen voltam szerelmes, mondjuk az viszonzatlan volt. Én azt kívánom bár ne lennék soha szerelmes, mert én elvagyok nélküle. Érződne ez a hozzáállásom ha mondjuk ismerkednék?

Ne haragudjatok meg, nem tartom gáznak, ha valaki szerelmes, de én feleslegesnek tartom, irreális hogyha azt érezném, más fiú nincs a Földön. Persze hű maradnék, de elég lenne szerintem, ha csak vonzalmat éreznék.

2022. szept. 23. 23:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
De minek neked egyáltalán kapcsolat, kérdező?
2022. szept. 23. 23:29
 2/15 A kérdező kommentje:
Miért kötelező a szerelem egy kapcsolatban?
2022. szept. 23. 23:31
 3/15 anonim ***** válasza:
77%

Öööö... olyasmit kérsz számon rajtam, amit nem mondtam. Ezt hívják szalmabáb érvelésnek.

Miért is nem a kérdésemre válaszolsz?

2022. szept. 23. 23:37
 4/15 A kérdező kommentje:
Attól még akarhatok párkapcsolatot, még nem feltétlenül szeretnék egyedül maradni. Csak nem tudom lehet-e szerelem nélkül.
2022. szept. 23. 23:40
 5/15 anonim ***** válasza:
81%
Keress egy aromantikus párt.
2022. szept. 23. 23:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog jól működni, ha nem érzel szerelmet eleinte. Ez tapasztalat. Sajnos átéltem.. nem esett jól. Igazából ne akarj csak muszájból kapcsolatot.
2022. szept. 24. 00:29
 7/15 anonim ***** válasza:
72%
Érződne de attól még dugni összejárhatsz bárkivel 😂 Komolyra fordítva a szót minek akarsz kapcsolatot ha nem vonzódsz a másik ember iránt? Az csak egy semmilyen kapcsolat - addig is tart.
2022. szept. 24. 03:53
 8/15 anonim ***** válasza:

Ha nincs benned meg az, ami majd átsegít akkor, amikor a másik idegesítő, nyűgös, beteg... stb. akkor hogyan működne?

Barátság extrákkalt simán kereshetsz, sok férfi úgyis felelősségmentes dugópajtit szeretne, akivel hétvégén összejár, ha nincs jobb dolga.

2022. szept. 24. 05:05
 9/15 Hans Pötterman ***** válasza:

Nem feltétlenül, összességében ez egy racionális beállítottságra utal, annyi, hogy nem tud elvinni a hév,mindig tiszta fejjel tudsz gondolkodni,ez jól is elsülhet.

De különben...

"voltam szerelmes, mondjuk az viszonzatlan volt. Én azt kívánom bár ne lennék soha szerelmes, mert én elvagyok nélküle. "

Itt inkább arról lesz szó,hogy falakat próbálsz magad köré húzni,mert félsz a csalódástól.

Nem kötekszem, ismerős nekem is ez a dolog.

2022. szept. 24. 07:07
 10/15 anonim ***** válasza:
56%

Nem az a baj, hogy nem vágysz szerelemre, hanem az, hogy így akarsz ismerkedni és a másikat becsapni és vesztegetni az idejét. Ez a baj! Majd akkor kezdj párkapcsolatot, ha szerelmes leszel. Ismerkedhetsz, de szerelem nélkül nem kéne hülyíteni a másikat, mert így szaporodnak a nagyot csalódott hülyített emberek, akik nem akarnak többé kapcsolatot. Jó tanács szerelem nélkül ne, elsősorban a másikkal tolnál ki és az idejét vesztegetnéd, és nem mellesleg attól vennéd el aki szeretné, és utána már hiába szeretné az a másik, ha hülyítés után elhatározná, hogy ő már nem akar kapcsolatot, mert nagyot csalódott.

Ugyanakkor magaddal is kitolnál és a születendő gyermekeddel leginkább tolsz ki, mert nem lesz egészséges képe a párkapcsolatokról és a családról, aztán ez láncszerűen menne tovább ha valamelyik generáció nem változtat.

2022. szept. 24. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!