Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vágyom a szerelemre mégsem jön össze, évek óta nincs senkim. Kellemetlenül érzem magam emiatt, pedig nem vagyok bányarém sem. Volt már valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
2017. júl. 17. 15:50
1/15 anonim válasza:
Nem, csak te vagy egyedül ilyen helyzetben a 7 milliárd ember között.
4/15 anonim válasza:
Én is így vagyok, de engem kitiltottak a legtöbb múzeumból, mert látványomra összetört a tizenötödikszázadi velencei falitükör. A pert úgy úsztam meg, hogy beálltam háziszörnynek a horrortúrába amíg le nem dolgoztam az árát.
5/15 anonim válasza:
Sokan vannak így ezzel, a szerelem mára sokaknak már csak egy misztikus dolog lett: tudjuk, hogy létezik, szeretnénk is átélni legalább egyszer, de az istennek sem akar jönni. Sokszor még párkapcsolatban sem. Meg aztán rossz a híre is, emiatt félünk is tőle :D
7/15 anonim válasza:
utolsó alatt 16:05-öst értettem.
8/15 anonim válasza:
Nekem lassan 10 éve nincs senkim. Én már megszoktam, de mégis sokszor érzem magamat rosszul emiatt. Sokan vannak még így.😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!