Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vágyom a szerelemre mégsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vágyom a szerelemre mégsem jön össze, évek óta nincs senkim. Kellemetlenül érzem magam emiatt, pedig nem vagyok bányarém sem. Volt már valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
2017. júl. 17. 15:50
1 2
 11/15 KaziDzsoshua válasza:
Én is ugyan így voltam vele,amíg egyszer csak nem jött az osztályomba egy szép lány és jobban meg ismerkedtünk.A gépezés volt az életem,de miután rá találtam egyre-egyre kevesebbet lógtam a számítógép előtt,meg is köszöntem neki,hogy meg mutatta mi az élet.Az óta már elhagyott,egy másik csávóért,most meg össze járogatunk.Talán lesz valami.De a szerelem szerintem igazából csak egy mitosz,hiába keresed,szeretnéd,nem lesz.
2017. júl. 17. 17:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Szabad tudni, mennyi idős vagy?
2017. júl. 17. 21:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Én is a te szitudban vagyok, érzem hogy kellene valaki, de nincs.

Tudod miért?

Mert tenni is kell érte, ha mást nem legalább az időt felszabadítani arra, hogy kereshess valakit.

Persze saját magamból indulok ki, de én annyira betáblázom magamat munkával és egyéb szükséges dolgokkal (a gyakori nem az, az a fél óra kikapcsolódáshoz tartozik), hogy marad 5 órám naponta alvásra.

De nincs szívem egyik jelenlegi tevékenységet se elengedni, mert nem ismerek olyat, akiért érdemes lenne. De ha nem teszem, akkor meg nem is fogok, mert nem fog egyetlen nő sem beállítani a műhelybe, hogy "meghoztam az olajat meg a szűrőket és szívesen megismernélek"...

2017. júl. 17. 22:50
 14/15 A kérdező kommentje:

Pedig van ilyen lány. Aki szereti az autókat és érdekli is.

Én szívesen segítenék :D

2017. júl. 18. 10:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Hová vihetem az olajat, meg a szűrőket?😊😚😍
2017. júl. 18. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!