Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony, vékony lányok: Ti inkább hasonló termetű férfit választotok párnak mint amilyenek Ti vagytok, vagy az ellentétek vonzzák egymást alapon, inkább legyen magas, mackós, kigyúrt férfiállat? :D
Okés most csak mondtam két ellentétes példát, de a lényeget értitek :)
Alacsony és vékony alatt értem azt, hogy mondjuk 170cm, 50 kiló alatt :)
Pont a határon vagyok, 170cm és 50kg.
Nem termet alapján döntök, de jobban belegondolva a sokkal magasabb pasikat meg sem nézem. Max 180. A kigyúrt férfiak nem jönnek be, a ducibbak sem. Így én azt mondom hogy hasonló súlycsoportban keresgélek, mint amilyen én vagyok.
163cm és 50 kg vagyok.
Én jobban szeretem ha magasabb a pasi tőlem és azért izmosabb vagy csak szimplán nagyobb darab.
De azért az ésszerűség határain belül, mert mondjuk egy 190 cm-es vagy egy 100 kg pasi mellet elég érdekesen néznék ki az én kis termetemmel.
158 centi, 48 kg vagyok
magassagnal nalam nincs felso hatar, sulynal viszont annal inkabb. nem szeretem, ha valaki "mackos", szoval mondjuk ki, duci, vagy kover, egyedul a plussmacikat szeretem. :D legyen vekony, vagy max kicsit izmos, ha tulsagosan kigyurt, az se jo.
18/L
158 centi 48 kilóval. Az ideális méretek (nekem) :D
...persze nem csajozásból írtam ki a kérdést, csak a kíváncsiság miatt :)
165 cm és 47 kg.
Én általában nem testsúly, magasság alapján választok párt:)
De a kigyúrt állatokat nem szeretem.
Legyen inkább magas és mackós.
Legutóbbi párom olyan volt. 😄
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!