Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Annyira vágyom a szerelemre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira vágyom a szerelemre, de nem akar rám találni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok. Volt már egy barátom, de vele távkapcsolatban voltam és közel másfél évig voltunk együtt. Őt nagyon szerettem, de hosszútávon nem működött. Csúnya szakítás volt, ami nagyon meg is viselt. Ennek már lassan 3 éve. Úgy érzem már nagyjából sikerült feldolgoznom, nem hiányzik a volt barátom, már nem akarnék vele együtt lenni de szeretnék újra szerelmes lenni. Szeretném ha lenne barátom. Próbáltam ismerkedni de nem alakult ki semmi komoly. A helyzet az hogy eléggé túlsúlyos vagyok. 170 centivel vagyok általában 105 és 110 kiló között. Gondolom ez sok fiú, férfi számára visszataszító, a többségnek inkább a vékony vagy átlag testalkatú lányok jönnek be. Hát sajnos én nem vagyok ilyen, sosem voltam. Gyerekként sem, de ez nem is lényeges. A lényeg az hogy hiába tudom hogy ez hátráltat a pártalálásban, nincs motivációm fogyni. Inzulinrezisztens vagyok, ez megnehezíti a fogyást, valamint fogamzásgátlót szedek ami úgy hízlal hogy étvágyat csinál. Legalább is én ezt tapasztaltam. Fogamzásgátlót pedig muszáj szednem, mert hiába nem élek szexuális életet (sőt szűz vagyok), csak így van menstruációm. Fogamzásgátló nélkül nincsen, sosem volt. Vagyis nagyon össze-vissza. Nőgyógyász szerint a nagy túlsúly miatt. Mivel sose tudtam lefogyni ezért így utolsó megoldásként írta fel. Fel is szedtem egy kis súlyt mióta szedem (kb 2 éve). Előtte ilyen 90 valahány kiló voltam átlagosan. Szeretek enni, nagyon szeretem a hasam, de nem szeretek mozogni. Nem azt mondom hogy fekszem egész nap, a sétálással nincs bajom. Egyetemre, boltba, vagy fel a városba általában gyalog járok, de pl. futni vagy konditerembe járni utálok. Nem is szoktam sose. Biciklizés is csak lassú tempóban megy, emelkedők nélkül. Amúgy majd meg halok. Lépcsőzést gyűlölöm, ahol lehetőség van rá, a liftet választom, mert gyalog a második emeletnél már alig kapok levegőt. Ezt is nagyon szégyellem, de egyszerűen nincs akaraterőm ahhoz hogy változtassak. Sokan mondták már ha nem is egy fiú és a vele való kapcsolat miatt, de legalább az egészségem érdekében változtassak, tegyek érte. De egyszerűen nem tudok :( Annyira nem érdekel az egészségem hogy az borzasztó. Nem ijeszt meg a közelgő cukorbetegség, a szív és vérnyomás problémák amikkel riogatnak. Vagy az hogy fiatalon meghalok. Mert nincs elég akaraterőm ahhoz hogy lefogyjak. Ami tudom, borzasztó. Biztos felmerül bennetek a kérdés hogy így hogy akarok kapcsolatot? Az a helyzet hogy régóta filózok azon, is nektek is feltenném a kérdést hogy így, nekem egyáltalán lehet kapcsolatom? Vágyna bárki is egy ilyen emberre? Egyébként (természetes) szőke a hajam, kék a szemem. Külsőmre a súlyomat leszámítva igényes vagyok, hajam, körmeim ápolt(ak). Öltözködésemre, megjelenésemre is nagyon odafigyelek. Az alkatomhoz előnyös ruhákat veszek fel. Sminkelni nem sminkelek, de rendszeresen járok kozmetikushoz és körmöshöz is. Sokan mondták már hogy az arcom amúgy szép LENNE ha vékony lennék. Hát ez nagyon rosszul esett

:( De ez van. A természetemmel azt gondolom nincs gond. Sokak szerint kedves, aranyos és jószívű vagyok. A visszajelzések alapján van humorom is, nagyon szeretek nevetni. Abból adódóan hogy szeretek enni, nagyon szeretek főzni. Környezetemre is igényes vagyok, szeretek takarítani és kicsit rendmániás is vagyok. Szerintem az eszemmel nincs gond, felsőfokú szinten beszélek angolul, anglisztika szakra járok és nagyon szeretem az angolt. Ezek alapján nem mondanám tanulatlannak magam. Szerintem van sok jó tulajdonságom, csak még mindig ott van az a fránya túlsúly ami mindent elront. Vagy nem teljesen? Mi a véleményetek? Nekem nincs sok elvárásom egy fiú iránt. Nem kell hogy gazdag legyen, nem számít milyen autója vagy háza van. Csak legyen kedves, tisztességes. Ne verjen át, ne hazudozzon, ne csaljon meg. Ne csak azt akarja. De azt gondolom hogy ez ilyen bare minimum. Nem top modell alkatú srácot keresek, vékonyat pedig nem is szeretnék. Az az igazság hogy inkább a velem egy súlycsoportú (szó szerint), nagy darab, mackós fiúk jönnek be. De mellettük is inkább vékony lányokat látok :/ Szóval lehet hogy náluk sincs esélyem. Mi a véleményetek? Vágyhatok így egyáltalán kapcsolatra? Van bármi esélyem? Vagy inkább tegyek le róla?

nov. 9. 15:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%

Esélytelen. Bocs, de kinek kéne egy ilyen akaratgyenge hájpacni? Kinek van gusztusa hajtogatni a bepállott büdös tagjaidat?

És tudod mit mondok? Szerencsés vagy hogy sokat zabálsz és szeretsz enni, mert ha nem zabálnál annyit és mozognál, le is tudnál fogyni és mivel fiatal vagy, a tested és bőröd is visszaszépülne. Gondolj bele mi van azokkal aki alig esznek és mégis híznak? (Kevés van ilyen, de sajnos van) . Én sut mondom start, fogyj le, egyedül, nem kell ehhez semmilyen kócs, meg dietetikus meg pszichológus hókuszpókusz.

Te egyedül magad is képes vagy rá. Írj motivációs idézeteket, olvasgasd, lépj be sportoló csoportokba, nem vagy egyedül. Menni fog. Ezer meg ezer szempontból jobb lesz az életed ha csinálod. Kitartást. És még jó hír, az eleje nehéz de az pokolian. Fél év, és minden könnyebben fog menni.

nov. 9. 15:45
 2/14 Versenyzővagyok ***** válasza:
33%
Nagy db szkander versenyző vagyok
nov. 9. 15:46
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Le kéne fogyni legalább annyit, hogy az egészséged ne tegyed olyan mértékben tönkre. Nem a pasikon kéne gondolkozni hanem azon, hogy az egészséged kockára teszed. Persze, hogy nincs motivációd amikor cseszel önmagad rá. Lusta is vagy. Na most ha akadna is férfi akinek tetszenek a kövér nők mint te örökké nem maradna veled hiszen nem vagy saját magadra tekintettel. Sőt biztos vagyok benne, hogy rá ragadnál mint a ragaszto, féltékeny lennél hiszen nincs önszereteted. Nem igaz, hogy legalább 10 kilót nem tudnál leadni 1-2 éven belül megfelelő diétával és mozgással...
nov. 9. 16:00
 4/14 anonim válasza:
66%
De nagyon átérzem a helyzeted Kérdező, csak én pepitában: hízni képtelen, sovány férfiként, akire nem tudnak úgy tekinteni a nők. Intelligensnek, kedvesnek tűnsz, az akaratgyengeséget meg majd megfejlődöd idővel. Fel a fejjel és kitartás!
nov. 9. 16:19
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Lehet párod, de hogy meddig az kérdéses...
nov. 9. 16:23
 6/14 A kérdező kommentje:
Első válaszoló ezt szebben is le lehetett volna írni sértegetés nélkül. A kövérség számodra egyet jelent az igénytelenséggel és az ápolatlansággal? Miből gondolod hogy bepállott és büdös vagyok? Csak hogy tudd, a túlsúlyom miatt nagyon is odafigyelek a higiéniára és a tisztálkodásra! Azt is meg merem kockáztatni hogy tisztább, jobb illatúbb vagyok mint egyes vékony lányok!
nov. 9. 16:43
 7/14 anonim ***** válasza:
90%

Akkor szedd össze magad!

Nincs olyan, hogy nem tudok fogyni.

Fogamzásgátlóból is van nem egy féle. Mondjuk te le is írtad, hogy nem akarsz.

N 32

nov. 9. 17:32
 8/14 anonim ***** válasza:
49%

Szerinem bőven van lehetőséged rengeteg pasinak tetszenek a telt nők és jó pasiknak is. A személyiséged nagyszerű ebből a pàr sorból nekem ez jön le.

Nagyon szìvesen megismernélek bàr nem hiszem hogy esélyem lenne nàlad. Viszont baràtsàg szempontjàból lehetne.

Lehet ìrok privàtot bàr lehet nem a legjobb ötlet zavarni.

Egyébként korban sajna nagy a tàvolsàg tuti km-ben is.

30F

nov. 9. 19:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
8 bocsi 28 f de ez kb 30
nov. 9. 20:13
 10/14 anonim ***** válasza:
56%

8# ne haragudj, de te tudod mit jelent az hogy rengeteg férfinak tetszenek a telt nők? Tudod mi az? Hogy tetszenek nekik a 60-70 kg os telt nők ehhez a magassághoz.

A kérdező viszont nemhogy telt, hanem masszív dagadt érted? Bmeg 21 évesen. Szerinted mennyi lesz 30 évesen? 150 kg?

Ne szépítsük már, az emberek 99,9%- a undorodik az ilyen elhanyagolt dagadt disznóktól. A maradék 0,1% az meg valami konplexusos fétises akiknek ez tetszik.

nov. 9. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!