Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért akar a szeretetet felé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar a szeretetet felé terelni, és lebeszélni a szerelemről?

Figyelt kérdés

Egy férfi ismerősöm azt mondta nekem, hogy ne akarjak szerelmes lenni, hanem próbáljak meg szeretni. (Miért, szerelmesen nem lehet szeretni?)

Konkrétan úgy fogalmazott, hogy az önzetlen, mély szeretetről soha nem derülhet ki, hogy hiábavaló.

Közben a testbeszéde elárulja, hogy bejövök neki...

2022. aug. 17. 20:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is fontosabb a szeretet mint a szerelem, egy kapcsolatban is. Előbb utóbb úgyis elmúlik a szerelem, és akkor csak a szeretet marad.
2022. aug. 17. 20:17
 2/25 anonim ***** válasza:
52%
Ha normális kapcsolatra, romantikára, törődésre vágysz, több energiát, időt kell beletennie, ezért inkább a te igényeidet akarja lefaragni, mert ő nem akar többet adni neked. Ja, a testbeszéde elárulja, hogy szexet akar.
2022. aug. 17. 20:18
 3/25 A kérdező kommentje:
2 ne forgasd ki a szavaimat, nem szexre céloztam! hanem romantikus érzelmekre, amik túlmutatnak a sima szereteten. szerelem.
2022. aug. 17. 20:19
 4/25 A kérdező kommentje:
1 értem, de én sima szeretetből nem tudom senkinek a párja lenni, nekem ahhoz szerelem kell.
2022. aug. 17. 20:20
 5/25 A kérdező kommentje:
* nem tudoK
2022. aug. 17. 20:20
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem fontos tényező. Szerintem ezzel a szöveggel kicsit a saját malmára akarja hajtani a vizet.
2022. aug. 17. 20:22
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez virágnyelven annyi, hogy adj neki esélyt akkor is emberbarátilag, ha nem jön be neked, mert neki te bejössz, bár ő sem szerelmes.
2022. aug. 17. 20:23
 8/25 anonim ***** válasza:

én céloztam rá, nem te :D

nem tudom minek kellene lebeszélnie, a szerelmet ki kell élvezni, ha kölcsönös, nem beszélni róla hogy hohohó de vigyázz, ne szeress nagyon... ergo visszafogna, hogy ne éld bele magad, mert ő nem akar többet adni. nekem ez jött le a szituról.

2022. aug. 17. 20:26
 9/25 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen idősebb udvarlóm. Nem volt egyikünk sem szerelmes, de ő vonzónak talált azért a haverság mellett testileg is. Ő is sokszor kifejtette, hogy a szerelem nála csak elhatározás kérdése. Magányos volt, én fiatal, biztos nagyon hálás lett volna, de hát nem tudtam vele semmit elképzelni. De olyan jó dumája volt, szinte bűntudatot csinált :)
2022. aug. 17. 20:27
 10/25 A kérdező kommentje:

bakker, tényleg ezt jelenti? nem magyarázzátok félre?

én tisztára szó szerint értettem, h. őt nem érdeklem szerelmi téren... hogy csak emberileg szeret...

2022. aug. 17. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!