Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért akar a szeretetet felé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar a szeretetet felé terelni, és lebeszélni a szerelemről?

Figyelt kérdés

Egy férfi ismerősöm azt mondta nekem, hogy ne akarjak szerelmes lenni, hanem próbáljak meg szeretni. (Miért, szerelmesen nem lehet szeretni?)

Konkrétan úgy fogalmazott, hogy az önzetlen, mély szeretetről soha nem derülhet ki, hogy hiábavaló.

Közben a testbeszéde elárulja, hogy bejövök neki...

2022. aug. 17. 20:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nagyon meglep, mennyire másként értelmezik a hozzászólók a helyzetet.

Nekem egyértelműen azt jelenti a fenti eset, hogy szerelmes beléd, de te barátian viselkedsz vele. Nem mer egyértelműen kezdeményezni (randira hívni pl), mert úgy érzi, barátzónában van és esélyt sem adnál neki. Ezért próbál ilyen filozofálgatással elég világosan rávezetni arra, hogy látja, hogy nem vagy szerelmes belé, de jól kijöttök, barátilag szereted, adj neki esélyt. Mert szerinte úgyis ez a tartós kapcsolat alapja.

Saját vélemény amit hozzátennék: persze ő könnyen beszél, mert szerelmes. De teljesen egyetértek veled, amiket a szerelemről, szeretetről, kapcsolatról írtál. Ha nem vonzódsz hozzá és nem vagy szerelmes, akkor ebből nem lesz kapcsolat, esetleg ha lelkiismeretfurdalás miatt beadod a derekad, akkor valami nyögvenyelős izé lehet belőle, aminek a végén még kínosabb lesz az egész, mint ez a célozgatás. Hiszen ő is látja, hogy nem jön be neked, de mégis rá akar venni. Kicsit érzelmi megerőszakolás ez a dolog. Vannak lányok akik fiatalon, tapasztalatlanul belemennek ilyenbe, mert sikerül őket ezzel elbizonytalanítani, hogy azt érezzék, rossz emberek, ha nekik ez nem elég egy kapcsolathoz, úgyhogy érzelmi nyomásra belemennek. De nem lesz kellemes tapasztalat. Szóval azzal randizz, akivel érzed a szikrát, ne hagyd magad ilyen helyzetbe hozni. Nyugodtan mondd el neki, hogy neked kell a szerelem, anélkül csak barátság és kész.

Tippre nem tetszik neked, nem vagy belé szerelmes, csak barátként kedveled, igaz?

2022. aug. 17. 22:02
 22/25 A kérdező kommentje:
én asszem szerelmes vagyok belé, ezért is nehezteltem rá ezért, h. annyira a szeretetet erőlteti, akkor gondoltam ő biztos nem tudna belém szeretni...
2022. aug. 17. 22:09
 23/25 anonim ***** válasza:

Hmm, akkor én néztem be (21. vagyok)

Így már kevésbé értem. Akkor lehet, a másik oldalnak van igaza és nem keres komolyat(?)

Vagy volt egy csalódása.

2022. aug. 17. 22:16
 24/25 anonim ***** válasza:
Akkor meg mit tipródsz? Annyira nem érdekli, hogy válaszoljon. Löki a szeretet dumát.... azért mert többet nem akar adni. Te szerelmes vagy, ő meg el akarja venni tőled, amit lehet, de minél kevesebb energiabefektetéssel, ezért próbál téged is arra terelni, hogy ne legyen több gond veled. Ez kell neked? Értékeld magad.
2022. aug. 17. 22:23
 25/25 A kérdező kommentje:
de ő nem tudja, h. mit érzek iránta valójában!
2022. aug. 17. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!