Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Annyira vágyom a szerelemre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira vágyom a szerelemre, de nem akar rám találni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok. Volt már egy barátom, de vele távkapcsolatban voltam és közel másfél évig voltunk együtt. Őt nagyon szerettem, de hosszútávon nem működött. Csúnya szakítás volt, ami nagyon meg is viselt. Ennek már lassan 3 éve. Úgy érzem már nagyjából sikerült feldolgoznom, nem hiányzik a volt barátom, már nem akarnék vele együtt lenni de szeretnék újra szerelmes lenni. Szeretném ha lenne barátom. Próbáltam ismerkedni de nem alakult ki semmi komoly. A helyzet az hogy eléggé túlsúlyos vagyok. 170 centivel vagyok általában 105 és 110 kiló között. Gondolom ez sok fiú, férfi számára visszataszító, a többségnek inkább a vékony vagy átlag testalkatú lányok jönnek be. Hát sajnos én nem vagyok ilyen, sosem voltam. Gyerekként sem, de ez nem is lényeges. A lényeg az hogy hiába tudom hogy ez hátráltat a pártalálásban, nincs motivációm fogyni. Inzulinrezisztens vagyok, ez megnehezíti a fogyást, valamint fogamzásgátlót szedek ami úgy hízlal hogy étvágyat csinál. Legalább is én ezt tapasztaltam. Fogamzásgátlót pedig muszáj szednem, mert hiába nem élek szexuális életet (sőt szűz vagyok), csak így van menstruációm. Fogamzásgátló nélkül nincsen, sosem volt. Vagyis nagyon össze-vissza. Nőgyógyász szerint a nagy túlsúly miatt. Mivel sose tudtam lefogyni ezért így utolsó megoldásként írta fel. Fel is szedtem egy kis súlyt mióta szedem (kb 2 éve). Előtte ilyen 90 valahány kiló voltam átlagosan. Szeretek enni, nagyon szeretem a hasam, de nem szeretek mozogni. Nem azt mondom hogy fekszem egész nap, a sétálással nincs bajom. Egyetemre, boltba, vagy fel a városba általában gyalog járok, de pl. futni vagy konditerembe járni utálok. Nem is szoktam sose. Biciklizés is csak lassú tempóban megy, emelkedők nélkül. Amúgy majd meg halok. Lépcsőzést gyűlölöm, ahol lehetőség van rá, a liftet választom, mert gyalog a második emeletnél már alig kapok levegőt. Ezt is nagyon szégyellem, de egyszerűen nincs akaraterőm ahhoz hogy változtassak. Sokan mondták már ha nem is egy fiú és a vele való kapcsolat miatt, de legalább az egészségem érdekében változtassak, tegyek érte. De egyszerűen nem tudok :( Annyira nem érdekel az egészségem hogy az borzasztó. Nem ijeszt meg a közelgő cukorbetegség, a szív és vérnyomás problémák amikkel riogatnak. Vagy az hogy fiatalon meghalok. Mert nincs elég akaraterőm ahhoz hogy lefogyjak. Ami tudom, borzasztó. Biztos felmerül bennetek a kérdés hogy így hogy akarok kapcsolatot? Az a helyzet hogy régóta filózok azon, is nektek is feltenném a kérdést hogy így, nekem egyáltalán lehet kapcsolatom? Vágyna bárki is egy ilyen emberre? Egyébként (természetes) szőke a hajam, kék a szemem. Külsőmre a súlyomat leszámítva igényes vagyok, hajam, körmeim ápolt(ak). Öltözködésemre, megjelenésemre is nagyon odafigyelek. Az alkatomhoz előnyös ruhákat veszek fel. Sminkelni nem sminkelek, de rendszeresen járok kozmetikushoz és körmöshöz is. Sokan mondták már hogy az arcom amúgy szép LENNE ha vékony lennék. Hát ez nagyon rosszul esett

:( De ez van. A természetemmel azt gondolom nincs gond. Sokak szerint kedves, aranyos és jószívű vagyok. A visszajelzések alapján van humorom is, nagyon szeretek nevetni. Abból adódóan hogy szeretek enni, nagyon szeretek főzni. Környezetemre is igényes vagyok, szeretek takarítani és kicsit rendmániás is vagyok. Szerintem az eszemmel nincs gond, felsőfokú szinten beszélek angolul, anglisztika szakra járok és nagyon szeretem az angolt. Ezek alapján nem mondanám tanulatlannak magam. Szerintem van sok jó tulajdonságom, csak még mindig ott van az a fránya túlsúly ami mindent elront. Vagy nem teljesen? Mi a véleményetek? Nekem nincs sok elvárásom egy fiú iránt. Nem kell hogy gazdag legyen, nem számít milyen autója vagy háza van. Csak legyen kedves, tisztességes. Ne verjen át, ne hazudozzon, ne csaljon meg. Ne csak azt akarja. De azt gondolom hogy ez ilyen bare minimum. Nem top modell alkatú srácot keresek, vékonyat pedig nem is szeretnék. Az az igazság hogy inkább a velem egy súlycsoportú (szó szerint), nagy darab, mackós fiúk jönnek be. De mellettük is inkább vékony lányokat látok :/ Szóval lehet hogy náluk sincs esélyem. Mi a véleményetek? Vágyhatok így egyáltalán kapcsolatra? Van bármi esélyem? Vagy inkább tegyek le róla?

nov. 9. 15:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10 nemnértem miért kell sértegetni.

Nekem igenis tetszik a hasonló nő, nem hiszem hogy fétis vagy mi. Több féle nő is tetszik de leginkàbb a hasonló telt nők.

Azt elismerem hogy aggodalmas kicsit az egészség szempontjàból csak úgy mint a sajàtom.

nov. 10. 07:29
 12/14 anonim válasza:
84%

kedves csúfolódók szerintetek nektek az, hogy esne ha ijeneket írkálna mindenki számotokra.

ez a kedves lány csak segítséget kért.

Drága kérdező mindenki úgy szép ahogy van

nov. 10. 08:28
 13/14 anonim válasza:
94%

Állj úgy hozzá a dolgokhoz, hogy mindent lehet, csak akarni kell. Ha nem akarod, nem teszel érte, sikerülni sem fog. Az eleje igen, nehéz lesz, de mindenképpen megéri. Mozogj többet, és ne a maratoni futással kezdd, fokozatosan csökkentsd az étel mennyiségét, és növeld a mozgást.

Én bízom benne, hogy sikerülni fog, hajrá! :)

nov. 10. 11:33
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Annyira vágysz hogy eltűntél és vissza se ìrsz :)
nov. 12. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!