Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szoktak unalomból incel/magányos férfiakat hülyíteni?

Figyelt kérdés
Szoktak olyat csinálni nők, hogy "flörtölnek" ilyen férfiakkal, és jót szórakoznak magukban rajta? Azért kérdezem ezt, mert magányos férfi vagyok, és tapasztalom, hogy megbámulnak, mosolyognak rám nők, és nem tudom, miért csinálják. Nincs megnyerő külsőm. Ráadásul kifejezetten jó nőkről van szó, ami még furcsább az egészben...

nov. 22. 17:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Csak kedves akar lenni az, aki ilyet csinál. Nincs ebben semmi flört, nem kell ilyesmit belegondolni.
dec. 26. 22:30
 22/27 anonim ***** válasza:
Én sose csinálnék ilyet, én csak azzal tudok flörtölni, akivel járnék is szívesen. De elhiszem, hogy van ilyen. Az ilyenek annyira jó nőnek hiszik magukat, hogy te még annak is örüljél, hogy ennyivel "feldobták" a napodat.
dec. 26. 23:23
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ego boost max.. ez nem szorakozas nekik ha nem onvissza igazolas.. ez elteti oket .
dec. 27. 00:45
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Így leírás alapján nem fog neked tudni senki tanácsot adni. Van aki arra gondol, hogy csak hülyit, van aki arra, hogy csak ego boost, más meg meggyőződve írja, hogy bejössz neki. Bármelyik lehet igaz, vagy akár egyik sem.

Meg kell tanulni értelmezni a jeleket. Nem mindegy, hogy egy gúnyos mosolyt látsz "né' má' a csávó hogy néz ki" vagy alapból egy kedves, mosolygós ember és mindenki ezt kapja tőle, esetleg valóban csak neked szól az a mosoly és valamiféle nyitásnak a jele. Ez utóbbi sem biztos, hogy mint neked mint "férfinak" szól, lehet, hogy csak mint egy másik embernek.

dec. 27. 12:24
 25/27 anonim ***** válasza:

Jaja kedves akar lenni hogy megengedi szórakoztasd, meg közben folyamat küldi a flörtölős jeleket meg a leszarást váltva. Én ismertem ilyet, folyamat a messengeren lógott még élő programok alatt is, éjjel nappal csipogott. Folyton szidta ezeket "a hülyéket" hogy mit akarnak közben mégis ő írogatott nekik mert "jajj mi lesz ha megsértődnek". A csajnak egyébként barátja is volt. Aztán végül a barátja mellett láss csodát megb*szatta magát az egyik rajongóval, amikor épp rosszba voltak. Szóval így persze még csak nem is megcsalás szerinte, meg a volt pasija volt a hibás ezért is :D Meg a rajongók... Ja és nem vennék rá mérget, hogy azzal az egy írogatóssal b*szatta meg magát, lehet voltak többen is, csak arról az egyről tudunk biztosan.

Szóval azért nem kéne úgy csinálni, mintha minden nő akkora szent lenne. Mert egy részük nagyon de nagyon nem az. És sokan űzik ezt is.

dec. 27. 14:29
 26/27 anonim ***** válasza:
De előző, itt nem flörtölésről van szó, hanem "flörtölésről". Csak mosolygás és megbámulás. Semmi párbeszéd, csak mosolyog és néz.
dec. 27. 18:54
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
De nem lehet, hogy mégsincs annyira rossz külsőd, mint hiszed?
dec. 28. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!