Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szoktak unalomból incel/magányos férfiakat hülyíteni?

Figyelt kérdés
Szoktak olyat csinálni nők, hogy "flörtölnek" ilyen férfiakkal, és jót szórakoznak magukban rajta? Azért kérdezem ezt, mert magányos férfi vagyok, és tapasztalom, hogy megbámulnak, mosolyognak rám nők, és nem tudom, miért csinálják. Nincs megnyerő külsőm. Ráadásul kifejezetten jó nőkről van szó, ami még furcsább az egészben...

nov. 22. 17:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%
Nem, mi értelme?
nov. 22. 17:51
 2/18 anonim ***** válasza:
16%
Ha szeretnéd tudni, hogy miért mosolyognak, akkor menj oda, szólítsd meg és kezdeményezz egy beszélgetést. Alakulni fog valami, vagy ha leállít és próbál kifogásokat keresni, akkor meg megtudod a választ.
nov. 22. 18:13
 3/18 A kérdező kommentje:
Ha esetleg van itt olyan nő, aki szokott ilyet csinálni, hogy neki nem annyira szimpi férfit megbámul, miért szokott ilyet csinálni?
nov. 22. 18:17
 4/18 anonim ***** válasza:
66%
Normális nő ilyet nem csinál.
nov. 22. 18:23
 5/18 anonim ***** válasza:
35%
szoktak ezek önbizalomnövelésre főleg ha oda mennél,azért választanak inceleket meg lúzereket mert nagyobb az esélye hogy bedől nekik
nov. 22. 18:35
 6/18 magyarul csipsz (o_o ) ***** válasza:
64%
Az infantilis nők szoktak.
nov. 22. 18:54
 7/18 anonim ***** válasza:
26%

A kifejezetten jó nőknek napjába 1000 férfi smúzol, ha egonövelésre van szüksége, megkapja nálad sokkal jobbaktól.

Egy átlagos nő viszont él minden lehetőséggel, amitől kicsit is jobbnak érezheti magát.

De alapjában véve önmagában azt sem feltétlen kell félreértelmezni, ha valaki rád mosolyog. Én is rámosolygok emberekre napjában 10x (férfi vagyok), de ettől még nem dugnám meg mindegyiket. Egyszerűen ilyen vagyok.

nov. 22. 19:05
 8/18 anonim ***** válasza:
42%
Beképzeled. Annyira ki vagy éhezve, hogy minden mosolygósabb arcról azt hiszed, neked szól.
nov. 22. 19:08
 9/18 Barito ***** válasza:
37%
8-as válaszban van némi igazság.
nov. 22. 19:27
 10/18 anonim ***** válasza:
60%
Nem szoktam, minek kellene? Jobb férfiak figyelmét is megkapom, akkor minek vágynék a lúzerekre? A férfiakra már egy kósza pillantást sem lehet vetni, mert mindenre azt hiszik, a nő kiakar vele kezdeni vagy azt várja, lépjen valamit, közben meg lehet csak azt néztem, hogy mekkora csipa lóg a szeme sarkából.
nov. 22. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!