Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor unjuk meg az incel kérdéseket mindannyian?

Figyelt kérdés

Mikor lesz az, hogy végre senki se valaszol a tucadjara

tök ugyanolyan semmitmondó sirankozasukra az eltorzult valosagukra?

ma 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Soha, mert mindig akad marha aki kérdéseket ír ki velük kapcsolatban mint pl. TE direkt provokálni őket és olyan ökör is aki válaszol a kérdés alá mint én. XD
ma 17:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Ők nem fogjak megunni feltenni oket az biztos
ma 17:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát nem kéne rájuk válaszolni, de a megszokás és gyűlölet nagy úr egymás felé a többség esetében.
ma 17:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Én támogatom a kezdeményezést. Ez náluk a figyelemről szól. Tudják, hogy semmire nem mennek a kérdéseikkel, tudják, hogy kapják majd a savat, de mindegy nekik, mert legalább kapnak figyelmet. Tudjátok, mint a "rossz reklám is reklám". Én támogatom, hogy ne válaszoljunk, de ehhez többen kellünk. Mikor látom, hogy van már 30+ válasz, írok én is, akkor màr nem oszt-nem szoroz. Az kellene, hogy 2-3 kommentnél több az ilyenek alatt ne legyen
ma 18:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én már nagyon sokszor írtam más kérdések alá is, hogy egyáltalán nem kéne válaszolni, de hiába ha csapatostul rájuk vetik magukat mint a keselyűk. Szerintem akik még le is állnak velük vitázni, szóba hozzák őket állandóan még betegebbek mint az incelek.
ma 18:11
 6/8 anonim ***** válasza:
41%
A nőciknek szüksége van az incel kérdésekre mert attól érzuk magukat többnek, hogy az itteni kérdések alatt ekézik a nemlétező inceleket.
ma 18:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Felesleges a nőkre kivetitened ezt. Ez evolúciós dolog. Mindenki többnek erzi magat egy segghulye konteos mellett
ma 19:06
 8/8 anonim ***** válasza:

kérdező, valahol ki kell tombolni a b.szatlanságot, ne vedd el tőlük ezt az örömet. Mármint az itteni nőktől.

Én csak jókat szórakozok az itteni konteósoktól.

Aki ezen meg agyrákot kap....meg is érdemli.

ma 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!