Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek, hol húznátok meg az újraelosztás határát? (Szigorúan elméleti kérdés!)
(A kérdés egy gondolat kísérlet, nem provokáció.)
Több kérdés alatt olvastam ezt az újraelosztást. Feltételezem mindenki mást ért alatta, de ritkán fejtitek ki, hogy konkrétan kiket osztanátok újra. Mi az a határ, amin túl nem borítanátok fel egy nő (és egy férfi társatok) addigi életét? De még inkább: mi jelöli ki azt a határt?
Pl. Gyerekes nő maradhat az addigi kapcsolatában akkor is, ha nem házas? Vagy éppen a házasság az irány adó, és a gyerekes nőt is áthelyezitek ha nem házas? Esetleg ezek egyike sem számít, hanem mondjuk egy életkor a mérvadó? Vagy az esztétika szerint húznátok határt, amiben a 40 éves sportos "milfet" újra osztjátok, míg a 25 éves pajzsmirigy problémával küzdő bajszos Bella azt csinál amit akar? Esetleg több szempontot ötvöznétek? És mi van akkor ha a nő eleve olyannal él együtt, aki távolról sem chad? Azzal kivételt képezne bármelyik szempontrendszerben vagy sem?
Jöhetnek az elképzelések. Még egyszer: szigorúan elméleti! Isten óvjon minden nemzetet attól hogy ezekbôl bármi valóra váljon, de érdekel mi van a fejekben itt.
Pedig szerintem jó kérdés. Az incik mindog hatalmas fszságokkal állnak elő, de szinte soha nem fejtik ki sem azt, hogy mégis ez hogy nèzne ki a gyakorlatban, sem azt, hogy hogyan valósítanák meg. Ha meg valamelyik véletlen bele is megy, az észérveket lesöpri az asztalról tereléssel, támadással, vagy sima ignorálással.
Szerintem eleve képtelenek rendszer szinten gondolkodni, végig gondolni melyik lépés, mit hoz magával. Hallottak, olvastak valamit és mantrázzák, mint a szent írást, mert xy youtuber nagyon megaszonta nekik.
Kérdező, náluk nincs dögös anyuka és bajszos (de)Bella, hanem az van hogy feszes, gyönyörű a 'zösszes 20 alatti csaj és leharcolt a 'zösszes 25 feletti bálna, gyerekkel vagy anélkül. Nem járnak sehova, nem látnak embereket. A fiatalok mind gyönyörűek és vékonyak a mesevilágukban, az öregek meg kövérek. Miközben aggasztóan nő a túlsúlyos fiatalok száma.
Amúgy nyilván a 23 alatti, szép, "csinosvékony", gyerekteleneket osztanák szét, csak az a bibi hogy az ő mennyiségük nem szolgálná ki a 25-60 közötti incel majmokat 😅
Baromság, valójában senki nem gondolja ezt az "újraelosztást", ilyen tipiku elterjedt bullshit, amit lejáratásként használnak bizonyos emberek, ember típusok ellen. Ha valaha, valaki meg is említett hasonlót, az is 99%-ban csak trollkodás, esetleg egy nagyon-nagyon szűk elborult agyú, szociopata kisebbség agymenése...
Nincs újraelosztás és totálisan értelmezhetetlen ez az egész, szóval akadjatok le a témáról, mert senki (még egyszer egy extrém szűk idióta rétegen kívül) nem gondol ilyen dolgot komolyan.
Megoldást a techinka fejlődése az AI, VR dolgok, élethű szexbabák, virtuális barátnő szimulátorok jelentik majd a jövőben. Amúgy is ebbe az irányba haladunk. Ilyen módon fog megtörténni az "elosztás", a legtöbben jól ellesznek az online AI csajaikkal, a gazdagabbaknak jutni fog fizikai megnyilvánulása is ezeknek, élethű szexrobotok képében.
Tudom hogy (szerencsére) egy nagyon szűk réteget szólítottam meg, de éppen az ő válaszaik érdekelnének. Sajnos most egy se válaszol, pedig máskor olyan aktívak. Ezt az újraelosztást is elégszer hangoztatják. Itt meg lehetne is, de bezzeg most nem teszik.
Az AI fejlődését én is figyelemmel kísérem. Rengeteg területen lehet nagyon hasznos, nem sajnálom senkitől azt, amit hozzáadhat az életéhez. Legyen úgy minden, ahogy előrevetíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!