Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek mire gondolnak amikor azt írják, hogy "a nők újraelosztása"?

Figyelt kérdés
2023. jún. 18. 15:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
15%
Őszintén? Kit érdekel, és főleg miért?
2023. jún. 18. 15:51
 2/23 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem arra gondolnak, hogy a nők most a jobb pasikat választják, ez meg nekik nem tetszik, ezért a nőket más pasik mellé kéne "rakni".

Szerintem ez nevetséges és gáz gondolat... Ráadásul, még ők maguk sem tudják elmondani, hogy ezt hogy oldanák meg.

2023. jún. 18. 16:16
 3/23 anonim ***** válasza:
26%

3.

Ha tippelnem kellene inkább gondolnak arra (legalábbis ebben volna logika esetleg), hogy ahol 1-1 úgymond "menő" férfinek 2-3 szeretője is van a felesége mellett, ezt kellene megszüntetni és kevesebb volna az incel is. Sajnos hallottam már nő szájából olyat, hogy menőnél második szeretőnek lenni mennyire jó meg ilyenek... Az incelek baromságai csak hagyján.

2023. jún. 18. 16:19
 4/23 anonim ***** válasza:
73%

#4: Ilyesmit is olvastam itt valakitől. De, miért gondolja az illető, hogy ilyen esetben őt választanák? Meg hogy gondolja ezt kivitelezni?

Hát igen, mindkét nemnél vannak bőven problémásak.

2023. jún. 18. 16:21
 5/23 anonim ***** válasza:
30%

5.

Gondolom én, azon alapszik a gondolat, hogy ez így igazságtalan. Tényleg az, de úgysem tehetnek ellene.

A gazdaság/politika terén is mindig előkerül a gazdasági javak újraelosztásának gondolata, ami sosem fog megtörténni, holott az sem épp az igazságosság mezsgyéjén működik, hogy pár gazdag amcsi bankár és "üzletember" kezében van a világgazdaságnak valami 80-90%-a, az afrikaiak meg akár millióan is összeállhatnak, 0,1%-ot sem érnek el.

A világ már csak ilyen. Alapvetően szar minden, amihez az emberi fajnak köze van. Túl sok a kapzsi ember, aki nem éri be 1-1 dologgal, mindig több kell. Ezt csak valaki más kárára lehet megcsinálni.

2023. jún. 18. 16:26
 6/23 anonim ***** válasza:
0%

Szigoru monogamian alapulo kapcsolatok a hook-up culture helyett. Az ugyeletes Chadnek 8 helyett 1 no, a tobbi 7 pedig "ujraosztodik" mas emberekhez. A regi szep idokben is igy volt.

39F incel

2023. jún. 18. 16:51
 7/23 anonim ***** válasza:
35%

#7: Dehogy volt így. Akit akart, vitt a földesúr. A maradék meg elvolt valahogy.

És mégis hogy képzeled el a kivitelezést?

2023. jún. 18. 16:56
 8/23 anonim ***** válasza:
82%

"Szigoru monogamian alapulo kapcsolatok a hook-up culture helyett. Az ugyeletes Chadnek 8 helyett 1 no, a tobbi 7 pedig "ujraosztodik" mas emberekhez. A regi szep idokben is igy volt."

39F incel

Ezt nem értem, mindig azt írják itt le incelek hogy ők csak arra vágynak hogy valódi, elemi, biológiai vonzalmat érezzen irántuk a nő. De ha te elveszed a "Chadtől" azt a nőt és odarakod magad mellé, ő fizikailag lehet ott lesz veled, de ugyanúgy indifferens lesz irántad vagy utálni fog. Mármint érted ha most annak a csajnak az van bent a fejében hogy neki "Chad" kell, rá van szüksége mert ő jóképű,izmos, menő hobbijai vannak fasztudja stb., akkor hiába rakod magad mellé, ha neked közben pl. van 30-40 kg túlsúlyod meg egy közepesen unalmas életed (most ezek csak random példák). A vágyott vonzalmat sokan így se kapnák csak kényszerítve lenne egy nő hogy fizikailag mellettük legyen.

2023. jún. 18. 17:21
 9/23 anonim ***** válasza:
47%

6.

A világunk "piramis alakú" elosztásokon alapszik, általában 1 király/vezér/párttitkár van és a nincstelenek vannak a legtöbben. A vad lepontozások dacára is így lesz, sőt egyre inkább így lesz, ahogy szűnnek meg a kiskeredések.

2023. jún. 18. 17:23
 10/23 anonim ***** válasza:
77%
6. Neked teljesen elnent az eszed.
2023. jún. 18. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!