A balosoknak kötelező szeretniük az LMBTQ-t?
Miért lenne kötelező?
A világ azért nem fekete fehér, de még a politika sem.
Én alapvetően baloldali jellegű nézetekkel rendelkezem, mégsem vagyok baloldali, mert Magyarországi baloldal az meh.. hagyjuk...
Vannak jobboldali dolgok, amikkel egyetértek, de mégsem vagyok mondjuk kifejezetten FIDESZ-es.
De vannak dolgok amikkel nem értek egyet a baloldali politikában sem, pl. az LMBTQ. Egyenesen elutasítom. És nem a melegekkel van bajom, hanem azokkal, akik ebből reklámot csinálnak és már a gyerekeket is próbálják átformálni. Undorító... Oroszok például még az egyszerű melegeket sem tűrik meg sajnos, de egy LMBTQ-st legszívesebben kb kiűznék a világból, és ebben igazuk is van.
#7 Átlag jobboldali hozzászólása egy társadalmi kérdéshez.
AMúgy nem szeretni kell őket, hanem elfogadni és lehetőleg nem basztatni, meg pedofilnak titulálni őket lépten nyomon. Sajna ez a tekintetes minielnökúrnak nem megy.
A komcsik elutasítják az LMBTQ-t, ugyanis azt gondolják, hogy ezzel a témával "privilégium" foglalkozni. Ha belegondolsz Magyarországon is a szegényebb rétegek kb. nem tudják, mi az az LMBTQ. Vagy ha tudják is, nem foglalkoznak vele. A balosok pedig az egyenlőségért állnak ki, az LMBTQ lobbit pedig, ahogy utaltam rá, a tehetősebb,, kivételezett társadalmi rétegek témájának tartják. Kevés olyan igazi baloldalit ismerek, aki támogatja az LMBTQ-t. Sőt, ugye ott vannak azok a feministák, akik a transz nőket nem tartják nőknek, és azt gondolják, hogy jogtalanul kérik ki maguknak, hogy ők nők. Ezeket a feministákat le szokták transzfóbozni, és ezek a feministák eléggé balosak. Pl. a Partizánban is egy ilyen nővel beszélgetett Marci, ha gondolod, keress rá.
Amikor azt mondják, hogy bal oldal = LMBTQ, akkor azt egy valódi ideológia nélküli bal oldalra mondják, én azt gondolom. Egy igazi baloldali ellenzi az LMBTQ lobbit, és abszolút ezt tapasztalatom a környezetemben is. Szóval nekem az a furcsa, hogyha valaki magát baloldalinak tartja, és egyetért az LMBTQ-val. Mondom, ilyennel nem is nagyon találkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!