Ha a baloldal kormányozna kötelező lenne a népszámlálás?
Utolsó válaszoló, nincs igazad! Ezek a kérdések mind megegyeznek az unios elvárásoknak, más országokban is ilyen kérdések vannak.
Stwtisztikai összesített adatokwt fognak nézni. A KSH-hoz mennek az adstok, nem a kormányhoz. Több, mint 100 éve van népszámlálás amúgy, utoljara 10 éve volt.
A rezsi európai szinten még mindig itt a legalacsonyabb, de ennek semmi köze a népszámláláshoz. Hangsúlyozom, összesítve nézik!
(Egyébként en is dolgoztam kontrollingesként, és rengeteg statisztikai adatot készítettem, gyűjtöttem, kimutatásokat csináltam, amik mentek összesítve a vezetők felé. Nagyon sokat segített, hol kell odafigyelni, javítani, változtatni. Az adatgyűjtés hasznos dolog.)
Miért, 4o évvel ezelott se volt népszámlálás szted?
Ennek semmi köze, ki van kormányon.
"ők kommunikálnák a valós okait a mostani névvel beazonosított, népszámlálás mögötti valós szándékot. Valamint azt, hogy nevünkkel beazonosított adatok pontosan hova kerülnek, kik fogják és mire felhasználni. Legalábbis én ezt várnám egy normális kormánytól. "
Biztos, hogy (legalább) ezt már végigolvastad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!