2025-re valóban vissza akarják vezetni a kötelező sorkatonaságot?
Figyelt kérdés
2022. okt. 29. 14:14
3/24 anonim válasza:
Dehogy, tök véletlenül szavzák meg a törvényt!
4/24 anonim válasza:
Bármikor sorozható a lakosság, ezt már megszavazták.
Néha olvashatnátok kormányrendeleteket, az eddigi 6 különleges jogrend, vészhelyzeti kategóriát leegyszerűsítették, kritérium nélkülivé tették (na jó az a kritérium ha a kormány a hasára üt) mehettek golyófogónak bármikor.
Ti szavaztátok meg.
(nyugodtan mondhatod hogy én is mehetek, de nekem nem gond 5 év börtönt leülni szemben hogy feldobjam a talpam egy diktátorért)
5/24 anonim válasza:
ugyanúgy nem lesz sorkatonaság se, ahogy megszorítások és infláció se lett.
Ilyen gonosz dolgok csak akkor lennének, ha a baloldal kerülne kormányra.
6/24 anonim válasza:
Hogy retteg ez a sok tesiből felmentett. 😄
7/24 anonim válasza:
És ezt te mire alapozod, kérdező?
8/24 A kérdező kommentje:
#7 Nem alapozom. Kérdezem.
2022. okt. 29. 14:44
9/24 anonim válasza:
Akkor itt a válasz: nem.
Kérdező, nem ártana, ha forrást is linkelnél, amire hivatkozhatsz.
10/24 árokpart válasza:
Majd pont a választások előtti évben vezetnének be ilyesmit. Nem is értem ekkora butaságot honnan vesznek emberek. Mellesleg az Alaptörvényben benne vany, hogy sorozás, sorkötelezettség csak háború idején áll fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!