Miért hőbörögnek a sorkatonaság miatt a libsik, mikor Ausztriában, Dániában, Finnországban, Észtországban, Görögországban, Norvégiában és Svájcban is van kötelező sorkatonaság?
Figyelt kérdés
2019. júl. 17. 19:31
1/15 anonim válasza:
Nem vagyok liberális mégis baromságnak tartom, abszolút semmi értelme.
Professzionális haderőnek van értelme.
Miért libsizel? ezt tanította a fűrer?
2/15 Micimacko67 válasza:
Kerdezo...te voltal sorkatona?
3/15 anonim válasza:
"Micimacko67 nevű felhasználó válasza:"
Hogy lett volna? 20 éves sincs kis takonypóc itt libsizik mert túl sokat codozik
4/15 anonim válasza:
#2 megmondta a tutit. Tényleg baromság a sorkatonaság. A világon semmi értelme nincs, csak a pénzt viszi, a fiataloknak pedig egy év értelmetlen szívás az egész. Professzionális, hivatásos állomány kell.
5/15 Micimacko67 válasza:
Kerdezo...hova tuntel? Varnam a valaszod az elozo kerdesemre!
6/15 anonim válasza:
Tipikus komcsi a kérdező.
Nem képes felfogni,hogy a világ megváltozott,a harcot nem csúzlival vívják a 21.században.
7/15 anonim válasza:
Én voltam katona te hülye, 1,5 évig, és elárulom semmi hasznom nem volt belőlle, hogy egy alkoholista dagadt dudva őrmester, akinek szilánkosra tudtam volna törni a koponyáját szinte másodpercek alatt, ordibált velem! Milyen libsi mánia ez kérdező?
8/15 anonim válasza:
Biztos vagyok benne,hogy a sok katonamániás amúgy sírva menekülne az első puskalövés hallatán
9/15 anonim válasza:
Eleve attól beszarna-hugyozna a kérdező, hogy 1,5 évre elviszik, és félévente mehet haza. Egy puhány getci meg pattogtat akit kivéreztetnél 3 perc alatt, de ő a rendszer ökle aki lesúlyt....
10/15 anonim válasza:
kik a libsik kérdező?
Mindenki libsi aki neked nem tetszik?
Ezt tanítjáka lakáj médiában mi?
Kérlek írj pár mondatot a "libsik" témában, hogy kikre írtad hogy "libsik"....
Jaa vagy ez nem fog menni mi?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!