Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek mire gondolnak amikor azt írják, hogy "a nők újraelosztása"?
Igazából a nők nem romantikus lények, a legnagyobb vágyuk az, hogy jó keményen megb*sszák őket. Nagyon gyakori fantázia a gangbang egy tucat feketével vagy kikötözős, verős, erőszakolós, felpofozós, arcra köpős szex.
Igazából az alázást, erőszakot, állatiasságot akarják, arra tudnak elmenni.
Ezért van ekkora kereslet a helyi pitiáner bűnözőkre mert ők meg tudják adni nekik ezt a fajta szexet, nincs bennük semmi érzelem meg romantika és ez beindítja őket.
Ez a családalapítós, romantikázós, gyerekvállalós hozzáállás mind a (béta) férfiak vágya és a nők végtelenül lenézik az ilyent.
21es nem vagyok ugyan szakértő, de tapasztalatom szerint a "kikötőzős, verős, arcraköpős szex" meg a nyálas, negédes, cukormazas romantikus szex között azért egy elég széles skala érhető el:D.
Szóval attól, hogy az előbbi negédes, béta dologra nem megy el egy nő, szerintem nem az a megoldás hogy megvered, leköpöd meg leöntod benzinnel. Szerintem ezt azért gondolt végig.
Imádom, amikor ilyen szerencsecsomagok - akik jó eséllyel puncit is csak akkor láttak közelről, amikor megszülettek - akarják megmondani, hogy “a nők” (mintha csak egy kollektív massza lennénk) mire vágynak, mire gondolnak és mire tudnak elélvezni…
Nyugodtan elhiheted, hogy a normális, mentálisan egészséges nők döntő többsége nem vágyik szex közben megalázásra, leköpködésre, erőszakra, sem arra, hogy megverjék, csak azért, mert nem a tipikus romantikus szex indítja be! Ahogy arra sem, hogy 8 feka megdugja! 🤦🏻♀️ Nem is értem ennyi baromságot hogy lehet összehordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!