Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szoktak unalomból incel/magányos férfiakat hülyíteni?
Tényleg nem nézel ki jól? Ezek a nők ismernek téged, vagy csak egyszer láttak?
Ha egyszer láttak, lehet, hogy csak jó napjuk van, és mindenkire mosolyognak. Ha ismernek, akkor nem lehet, hogy mégis tetszel nekik?
Nekem van egy férfi főnököm. 36 éves, szingli, kopasz és kövér. Annyira tetszik nekem! De nem akarok tőle semmit, mert van férjem, szóval egyszerre buknám a munkahelyem és a házasságom is.
Szoktam rá mosolyogni. Egyszer meg is kérdezte, hogy miért. Én mondtam neki, hogy azért, mert örülök, hogy látom. Néha szoktunk flörtölni egymással. Én nem értem magam, mert soha nem volt az esetem az ilyen kopasz, kövér pasi. Amúgy mutattam a barátnőimnek fényképen, és mind azt mondta, hogy huh, de jó pasi. Szerintem ő egyáltalán nincs vele tisztában, hogy milyen hatással van a nőkre. A munkahelyen konkrétan tudok olyan nőről, aki próbálta felszedni, de elzárkózott tőle. Nem is tudom, hogy ennyire béna, vagy csak nem tetszett neki a csaj.
Simán lehet, hogy csak viccesnek találják a külsőd/arcod.
Engem is olykor megnézned a nők csodálkozva, főleg amikor magam alatt vagyok, vagy nincs jókedvem, esetleg szomorú vagyok. Ilyenkor megnéznek, majd összebeszélnek és nevetni kezdenek.
Szerintük vicces ha egy pasi csúnya és emellett szomorú. Amolyan nácikák akik csak külső alapján tudnak empátiát érezni mások iránt, külső alapján sorolják hierarchiába a férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!