Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szoktak unalomból incel/magányos férfiakat hülyíteni?

Figyelt kérdés
Szoktak olyat csinálni nők, hogy "flörtölnek" ilyen férfiakkal, és jót szórakoznak magukban rajta? Azért kérdezem ezt, mert magányos férfi vagyok, és tapasztalom, hogy megbámulnak, mosolyognak rám nők, és nem tudom, miért csinálják. Nincs megnyerő külsőm. Ráadásul kifejezetten jó nőkről van szó, ami még furcsább az egészben...

nov. 22. 17:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
17%
Hát igen. Mindenre azt hiszik a habtestét akarja a nő. Akkor is simán szembejön az utcán, és rá se néz, de ott megy, tehát ez egy jel.
nov. 22. 20:44
 12/18 anonim ***** válasza:
32%
Amúgy megeshet, hogy szimpatikus vagy neki. Mostanában fordult elő velem párszor: hogy én pl mire észreveszem magam, már megbámultam valakit, szóval nem direkt csinálom, csak valami megfog benne. Ha úgy nézzük, nem egy tipikus jócsávó, de szimpatikus. Emlékeztet egy régi kedves ismerősömre, és jól esik ránézni, talán még beszélgetnék is vele.
nov. 22. 22:30
 13/18 anonim ***** válasza:
40%
Miért értettétek félre a 11-et? Pont az a lényege hogy ránéz mert csak szimpatikus, vagy csak úgy véletlenül ránéz, ez nem kikezdést jelent, és hülyítést sem. De sokan azt hiszik hogy minden amit a nő csinál az jel, vagy hülyítés, mert mi másért született volna egy nő. Pedig ezen kívül a nő is szociális lény.
nov. 22. 23:01
 14/18 anonim ***** válasza:
59%
Egy jó no ugyan minek mosolyogna egy nem jó pasira aki nem is gazdag?
nov. 23. 02:03
 15/18 anonim ***** válasza:
86%

Tényleg nem nézel ki jól? Ezek a nők ismernek téged, vagy csak egyszer láttak?

Ha egyszer láttak, lehet, hogy csak jó napjuk van, és mindenkire mosolyognak. Ha ismernek, akkor nem lehet, hogy mégis tetszel nekik?

Nekem van egy férfi főnököm. 36 éves, szingli, kopasz és kövér. Annyira tetszik nekem! De nem akarok tőle semmit, mert van férjem, szóval egyszerre buknám a munkahelyem és a házasságom is.

Szoktam rá mosolyogni. Egyszer meg is kérdezte, hogy miért. Én mondtam neki, hogy azért, mert örülök, hogy látom. Néha szoktunk flörtölni egymással. Én nem értem magam, mert soha nem volt az esetem az ilyen kopasz, kövér pasi. Amúgy mutattam a barátnőimnek fényképen, és mind azt mondta, hogy huh, de jó pasi. Szerintem ő egyáltalán nincs vele tisztában, hogy milyen hatással van a nőkre. A munkahelyen konkrétan tudok olyan nőről, aki próbálta felszedni, de elzárkózott tőle. Nem is tudom, hogy ennyire béna, vagy csak nem tetszett neki a csaj.

nov. 23. 21:54
 16/18 Barito ***** válasza:
100%
15 : És a csaj, hogy élte meg, hogy nem tudta felszedni?
tegnapelőtt 08:35
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet, hogy csak viccesnek találják a külsőd/arcod.

Engem is olykor megnézned a nők csodálkozva, főleg amikor magam alatt vagyok, vagy nincs jókedvem, esetleg szomorú vagyok. Ilyenkor megnéznek, majd összebeszélnek és nevetni kezdenek.

Szerintük vicces ha egy pasi csúnya és emellett szomorú. Amolyan nácikák akik csak külső alapján tudnak empátiát érezni mások iránt, külső alapján sorolják hierarchiába a férfiakat.

tegnapelőtt 12:14
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, szerintem kulturáltan tudomásul vette.
tegnapelőtt 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!