Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lány megkérdezte, hogy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány megkérdezte, hogy mit várok a holnapi randinktól, válaszoltam neki, és azt mondta, hogy ha így állok hozzá, akkor jobb is, hogy nem találkozunk. Mit kellett volna válaszolni?

Figyelt kérdés

Alapból az egyik leghülyébb kérdés amivel találkoztam mostanában, azt válaszoltam neki, vagyis inkább visszakérdeztem, hogy egy első sima kávézós randitól mit lehetne mégis várni? Mármint azon kívül, hogy megnézzük, hogy megvan-e a kémia élőben is.

Erre kaptam válaszként azt, amit leírtam.

Mit kellett volna írnom, hogy azt várom, hogy szerelmesek leszünk egymásba és kézen fogva sétálunk haza? Mint valami tini filmben?

Annyira elegem van az online ismerkedésből, ezek a hülye játszmák, engem az se hatott volna meg annyira, ha csak szimplán lemondja a randit, mert más jobban tetszik neki, de így megcsavarni a dolgokat :D

tegnap 19:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

Kár hogy a kommunikációt nem tanítják külön az iskolában...

Ha nem vártál kb semmit, akkor mégis minek mentél volna?

Gondolom azt vártad hogy jobban megismerhesd egy kicsit, ha pedig eddig csak online ismerkedtetek, akkor várhatod, hogy végre élőben is találkozzatok, és meglássátok, hogy mennyire jöttök ki. Várhatsz egy kellemes délutánt, és jó beszélgetést. Száz milliárd dolgot lehet erre a kérdésre írni ami jobb válasz, mint ez az intellektuálisan megrekedt "nemtom, semmit". CSAK jobb választ lehet írni.

tegnap 20:16
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
Kitalált incel sztori
tegnap 20:17
 13/18 anonim ***** válasza:
76%

Nemhogy pozitív, hanem egyenest negatív volt ez a válasz.

Kb. mintha egy tárgyat mennél csekkolni, annyi érzés volt benne.

tegnap 20:28
 14/18 anonim ***** válasza:
19%

Azt írtad, hogy megvan-e a kémia élőben IS. Tehát beszélgettetek már sokat írásban.

Te pedig ezzel azt írtad le, hogy megnézed élőben, hogy ágyba bújnál-e vele, teljesen mindegy, hogy milyen volt a személyisége. Még szép, hogy lemondta. Raboltad eddig is az idejét, mert külsőre érdekel, nem belsőre.

tegnap 21:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nemek kár, hogy meg vannak említve, mert ha azt írtad volna, te kérdezted, amit a lány, és a lány mondta, amit te, minden faszi értené, hogy miért vagy kiakadva.
tegnap 21:55
 16/18 anonim ***** válasza:
56%
15: Szerintem mindegy a nemek leosztása. Kicsit furcsa volt a válasz (némi felháborodás érződik ki), de nőként írom, hogy szerintem a kérdés meg idétlen. Sablondumákat lehetett volna rá különben mondani: „Remélem, élőben is szimpatikusak leszünk egymásnak!” „Hogy jobban megismerjük egymást.” „Hogy végre élőben is beszélhessünk.” De az az igazság, hogy ismeretlennel randira menni kockázatos, fingja sincs egyik félnek se, hogy mi lesz, lehet, hogy a neten gördülékeny volt a kommunikáció, de élőben egyik vagy másik fél is lefagy, és csak ülnek, mint a sült hal, vagy mondjuk azonnal kibomlik valami tök taszító dolog, nem tetszik a másik hangja, illata, mégse úgy néz ki, mint a képen stb. Szóval, én a kérdező gondolatmenetével egyetértek, tök normális, aki nem éli bele rögtön magát, hogy most megtalálta az igazit, és csak elmegy olyan alapon, hogy lesz, ami lesz.
tegnap 22:20
 17/18 anonim ***** válasza:
37%

Legközelebb pl.

Azt hogy eltölthetek néhány kellemes órát egy csinos, kedves, intelligens nővel. ...

A nő jól döntött. Ilyen stilusú embert jobb

kerülni.

tegnap 23:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem értem miért van itt a válaszon felháborodva a többség. Nem azt írtad, hogy semmit nem vársz, hanem azt, hogy megnézitek megvan-e a kémia élőben. Ez nem csak a szexet jelenti, hanem hogy mennyire tudtok élőben együtt kellemes időt eltölteni. Oké, a visszakérdezés hogy "mégis mit lehet várni" mondjuk valóban flegma volt részedről. De őszintén szólva hülye kérdésre hülye válasz. A kérdés alapján a nő egy agyzsibbasztó szerencsétlen lehet, nem mindenki bírja ezt a típust... Legalább még a találkozó előtt kiderült hogy nem passzoltok. Jó ez így mindenkinek.
ma 00:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!