Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány megkérdezte, hogy mit várok a holnapi randinktól, válaszoltam neki, és azt mondta, hogy ha így állok hozzá, akkor jobb is, hogy nem találkozunk. Mit kellett volna válaszolni?
Alapból az egyik leghülyébb kérdés amivel találkoztam mostanában, azt válaszoltam neki, vagyis inkább visszakérdeztem, hogy egy első sima kávézós randitól mit lehetne mégis várni? Mármint azon kívül, hogy megnézzük, hogy megvan-e a kémia élőben is.
Erre kaptam válaszként azt, amit leírtam.
Mit kellett volna írnom, hogy azt várom, hogy szerelmesek leszünk egymásba és kézen fogva sétálunk haza? Mint valami tini filmben?
Annyira elegem van az online ismerkedésből, ezek a hülye játszmák, engem az se hatott volna meg annyira, ha csak szimplán lemondja a randit, mert más jobban tetszik neki, de így megcsavarni a dolgokat :D
Kár hogy a kommunikációt nem tanítják külön az iskolában...
Ha nem vártál kb semmit, akkor mégis minek mentél volna?
Gondolom azt vártad hogy jobban megismerhesd egy kicsit, ha pedig eddig csak online ismerkedtetek, akkor várhatod, hogy végre élőben is találkozzatok, és meglássátok, hogy mennyire jöttök ki. Várhatsz egy kellemes délutánt, és jó beszélgetést. Száz milliárd dolgot lehet erre a kérdésre írni ami jobb válasz, mint ez az intellektuálisan megrekedt "nemtom, semmit". CSAK jobb választ lehet írni.
Nemhogy pozitív, hanem egyenest negatív volt ez a válasz.
Kb. mintha egy tárgyat mennél csekkolni, annyi érzés volt benne.
Azt írtad, hogy megvan-e a kémia élőben IS. Tehát beszélgettetek már sokat írásban.
Te pedig ezzel azt írtad le, hogy megnézed élőben, hogy ágyba bújnál-e vele, teljesen mindegy, hogy milyen volt a személyisége. Még szép, hogy lemondta. Raboltad eddig is az idejét, mert külsőre érdekel, nem belsőre.
Legközelebb pl.
Azt hogy eltölthetek néhány kellemes órát egy csinos, kedves, intelligens nővel. ...
A nő jól döntött. Ilyen stilusú embert jobb
kerülni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!