Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lány megkérdezte, hogy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány megkérdezte, hogy mit várok a holnapi randinktól, válaszoltam neki, és azt mondta, hogy ha így állok hozzá, akkor jobb is, hogy nem találkozunk. Mit kellett volna válaszolni?

Figyelt kérdés

Alapból az egyik leghülyébb kérdés amivel találkoztam mostanában, azt válaszoltam neki, vagyis inkább visszakérdeztem, hogy egy első sima kávézós randitól mit lehetne mégis várni? Mármint azon kívül, hogy megnézzük, hogy megvan-e a kémia élőben is.

Erre kaptam válaszként azt, amit leírtam.

Mit kellett volna írnom, hogy azt várom, hogy szerelmesek leszünk egymásba és kézen fogva sétálunk haza? Mint valami tini filmben?

Annyira elegem van az online ismerkedésből, ezek a hülye játszmák, engem az se hatott volna meg annyira, ha csak szimplán lemondja a randit, mert más jobban tetszik neki, de így megcsavarni a dolgokat :D

ma 19:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%
Nem te hibáztál. Kicsit pszicho a csaj.
ma 19:13
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Nem csavart meg semmit. Kiderült, hogy nem ő az igazi. Lépj tovább, és keress tovább.
ma 19:13
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem beleélte már magát, aztán kicsit bedurcázott a válaszon.
ma 19:17
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Biztos dugni akart
ma 19:21
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Örülj, hogy magát szelektálta, nem neked kellett.
ma 19:30
 6/14 anonim ***** válasza:
26%
Én sem mentem volna, ha a partner ennyire motiválatlan és egyáltalán nem izgatott a személyem miatt. Igaza van a lánynak, jól teszi, hogy többre tartja magát ennél.
ma 19:36
 7/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
32%
Hát most vagy elvárásai vannak és azért kérdezte, vagy valóban érdekli, mert sok idiótával találkozott már. Te meg a legrosszabbul válaszoltál. Ez kb. olyan, mintha azt mondtad volna, hogy semmit nem vársz, neked mintha mindegy lenne.
ma 19:37
 8/14 anonim ***** válasza:
46%
Azt hiszi állásinterjún van, ő a főnök és te vagy az alárendelt, akinek hajbókolnia kell az állásért, és hibátlan válaszokat adnia az ő hülye kérdéseire. És csak az a hibátlan válasz, ami számára tökéletesen megfelelő. Szóval jobban jártál hogy egy hülyével kevesebbel kell randira menned. Az ilyen meg remélhetőleg 30on túl fog hatalmasakat koppanni, mikor egymagában van, társat akarna, és a legtöbb jó parti már nagyon rég elkelt.
ma 19:40
 9/14 anonim ***** válasza:
48%
De most tényleg, aki szerint ez normális kérdés, az válaszolja már meg! Hogy erre mi lett volna a normális válasz? Vagy valami nyálas, örök szerelmet kellett volna hazudni ami jól hangzik de kamu? És akkor megy a panaszkodás, hogy a férfiak átverik a nőket lol. Itt őszinte választ kapott, cserébe kiszórta a randipartnert randi nélkül. Bár fenntartom, kérdező járt jobban ezzel az egésszel még így is.
ma 19:42
 10/14 anonim ***** válasza:
83%

Jó a felvetés hogy hülye kérdés, de a válasz is az. Lehetett volna szimplán azt írni hogy majd meglátjuk hogy alakul, egyelőre csak várom. Nem ad választ (mert nem tud nyilván), de nem is ilyen semmitelenül kérdez vissza.

Nekem kicsit kérdőre vonóan jön át, legalábbis írásban.

Mondjuk ettől függetlenül én lehet nem mondtam volna csak emiatt le a randit.

ma 20:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!