Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panaszkodó, szingli nők, nem gondoltatok rá, hogy bennetek van a hiba?
Én mindig magamban keresem a hibát...
Tulajdonképpen én azt hittem, nem is lesz kapcsolatom. De végül lett, pedig nem kerestem. Szexkapcsolataim voltak, a szuzessegemet is úgy vesztettem el (nem bántam meg), de igazából rendes kapcsolaton nem is gondolkodtam. Azt hittem, kibírhatatlan leszek. Hát a párom már kibír több mint 7 éve, pedig ő aztán nem egy mamlasz, papucs típus :D
Mind a két nemmel vannak gondok, nem is kevés. De a magam életében, az én sorsomat tekintve soha nem a férfiakat hibáztattam, mert még a szexkapcsolataimban is olyan férfiakkal voltam, akikről a mai napig tisztelettel tudok beszélni.
A kérdésben egyébként én is érzek némi provokációt.
Hehe... panaszkodni nem szoktam, mert ilyenről élőben nem beszélek, de tudom, hogy az én hibám. Nem szopok. Emiatt vagy csak beérné velem valaki, vagy hoznom kellene valami pluszt, de azt meg nem akarom, szóval...
Tegnap is olvastam másik fórumon, ahol ez volt a téma, hogy akinek nem szop a barátnője, arról először is pletykálnak a haveroknak, másrészt életük tragédiájának élik meg. Ilyenkor néha elszomorodom, hogy ilyen nevetséges dolog miatt nincs senkim, akit szerethetek, néha el is pityeredek. De sok dolog van a világon, ami nem fair. Én pedig másokhoz képest szerencsésnek mondhatom magam. Egészséges vagyok, szeretem a munkám, van pénzem, szerető családom, barátaim... nem lehet minden tökéletes. A párkapcsolat kimarad. Akkor már inkább ez, mint bármelyik más a felsoroltakból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!