Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél olyan nővel aki hasonlót ír ki társkereső profiljára? "Van egy 3 éves kisfiam aki az életem értelme"
Elsősorban tartósan szingli (30 feletti) férfi sorstársaimtól kérdezném, akik elkeseredetten keresnek párt maguknak online.
27 éves nő és többek között ez olvasható a profilján.
Valamint az, hogy "akinek ez problémát jelent az mehet isten hírével".
Feltennék két (költői) kérdést:
* Az ilyen nőtől hogy lehetne hűséget, szeretet elvárni (nyilván kölcsönösen)?
* Az ilyen nő miért vált el a volt férjétől, ha élete értelme az ő génjeit is hordozza magában?
Én nőként azt mondom, nem.
De nem azért, amit írsz - hogy jön ide a hűség? Miért ne lehetne hűséget elvárni tőle emiatt a kijelentés miatt? Illetve attól, hogy a gyerek az apja génjeit is hordozza, miért ne vált volna el tőle? Vagy a hapsi miért ne vált volna el a nőtől?
Ez nagyon körmönfont elmélet.
Nőként írom, szinte minden gyerekkel rendelkező férfi profilján szerepel:
“Egy csodálatos, gyönyörű x éves gyermek apukája vagyok, ennek tudatában jelölj!”
“Van x gyerekem, ha nem tetszik viszontlátásra!”
“Van x gyerekem, aki első helyen szerepel az életemben és ez így is marad!”
Stb.
Nálam az összes ilyen azonnal kuka.
1-es voltam és krvára nem mentegetőztem.
Nem tudod értelmezni?
Bár valóban nem szingli pasi vagyok, hanem házas nő. Attól még az elméleted nyakatekert.
Lehet, hogy megcsalta a férje.
Nem egy kérdéssel lehetett itt is találkozni, hogy csalja a pasi a terhes feleségét. Arról meg ugye ő nem tehet.
Az esélyt meg kell adni. Még mindig jobb,mint egy olyan aki pl.eldobja a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!