Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek társkeresőn betonkeverő gép üzemeltetőjével?
Vannak kis csapatépítő kurzusokról is képek reggeliző asztalnál 10 munkásredbull.
Vagy szivarozás a raklapos tégla tetején.
Aki ilyen életvidám képeket tesz ki társkeresőre megmutatva milyen élete van nők írnak majd neki?
Én nem mert az utcán ezek csak beszólnak.
Meg gondolom mindnek van párja is.
Fura elképzelni hogy utcán szorakoznak gúnyolnak társkeren meg adnák a normálisat.
Az lehet, hogy az adott illető akkor vidám, de ha majd lekoptatja egy nő, mert füttyöget, meg beszólogat neki nagy vidáman, akkor már ő sem lesz olyan vidám figura, hanem megmutatkozik az agresszív és primitív oldala is.
Sajnos az ilyen emberekkel ezek a tapasztalataim, és félreértés ne essék, én nekem is imponál ha tudtomra adják, hogy tetszem, de a HOGYAN? a lényeg, ezen van a hangsúly, és az ilyen primitív beszólások meg füttyögetések pont nem az intelligens emberek ismérve. Ha nem gondolja komolyan, akkor is.
En is epitoipar fan vagyok :D Tudnek mirol beszelni. Nem ,sose hondolnak rolam :D
Ha szingli lennek es tetszene kulsore ,biztos megismerkednek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!